Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nacht van Angst: Patty Brard vecht voor hondenleven en tegen Corona


patty brard

In een emotionele onthulling op Instagram deelde Patty Brard, de flamboyante televisiepersoonlijkheid, recentelijk haar zorgen over de gezondheid van haar geliefde honden, Bibi en Bobbie. Het incident leidde tot een angstige nacht waarin geurige dekens per ongeluk in de wasmachine terechtkwamen een situatie die Patty beschreef als een moment van paniek.

“Mijn hondjes Bibi en Bobbie betekenen heel veel voor ons!”, begon Patty haar post. Ze legde uit dat Bibi, op zestienjarige leeftijd, de rust zelve is en geen behoefte heeft aan de schijnwerpers, in tegenstelling tot haar baasje. Bobbie, nog maar vier jaar oud, volgt Patty overal. De zorg voor Bibi leidde tot een nachtelijk avontuur waarbij er bloed werd geprikt, een scan werd gemaakt, de voeding werd aangepast en een behandeling van hun vertrouwde dierenarts werd gestart. Gelukkig kon Patty melden dat Bibi zich inmiddels weer tevreden in haar mandje had genesteld.

De drama stopte daar niet voor Brard. Ze deelde ook dat ze eerder die week positief was getest op het coronavirus. “Doodziek thuis gekomen… Voelde me al niet zo lekker vanochtend… Maar meten is dan maar zeker weten!”, schreef ze over haar beslissing om een coronatest te doen. Ondanks haar ziekte, vond Patty troost in de zorg van haar buurvrouw Judith, die haar zelfgemaakte soto soep bracht. “Corona verzorging: B&B Vol Liefde en soto soep van lieve buurvrouw Judith!”, postte ze dankbaar.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

En haar ex Hans van Hemert vecht ook al om zijn leven ( heeft kanker)