Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Transformatie: Tim Hofman traint keihard en wordt bodybuilder


Tim-Hofman

Het is weer raak in de wereld van de bekende presentator en activist Tim Hofman. Deze keer gebruikt hij zijn invloed om een belangrijk maatschappelijk probleem aan de kaak te stellen: de discriminatie van dragqueens door taxichauffeurs. Met een spierballenbericht op Threads roept hij zijn mannelijke volgers op: “Naar de gym boys, we moeten voorbereid zijn.”

Volgens Hofman moeten mannen fysiek sterk staan om in te grijpen als dragqueens in nood zijn. “230kg vakantielift. Dat gooit de taxi’s van drag-weigerende chauffeurs tijdens de Pride wat makkelijker om,” licht hij toe, vergezeld van een foto waarop hij een indrukwekkend gewicht heft.

Maar het is niet allemaal spierkracht wat de klok slaat bij Hofman. De presentator, die bekend staat om zijn directheid en niet schroomt om zichzelf ‘linkse deuger’ te noemen, deelt ook een persoonlijk verhaal over zijn ervaringen met intimidatie en geweld. In een recent interview met het Algemeen Dagblad vertelt hij over een incident in de trein waarbij hij vernederd werd door twee mannen. “Ik werd er schijtziek van. Ik hou niet zo van vechten, mijn kaak is al eens in tweeën geslagen, en ik kán ook helemaal niks doen, want als ik een klap terug geef ben ik twee weken op het nieuws. Dus ik dacht: krijg de tering maar. Ik drukte die knop in en toen kwam tien man politie.”

Zelfs met de dagelijkse dreigingen heeft Hofman niet de neiging om de handdoek in de ring te gooien. “Dat denk ik weleens, maar ik doe het niet: dat voelt als verlies.”

Hieronder zien we Tim druk in de weer met ijzer tillen:

tim
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Waarom zitten al die lui tegenwoordig onder de tattoos.