Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Bierblunder in Parijs: Humberto Tan’s talkshow bijna onderbroken door ongeluk


Humberto-Tan

In het sfeervolle café Charbon in Parijs, waar Humberto Tan zijn talkshow ‘Humberto à Paris’ host, hing gisterenavond de spanning om te snijden. Het had weinig gescheeld of de live-uitzending was in het water gevallen, letterlijk, door een bierincident.

Normaal gesproken is het café waar Humberto uitzendt open voor publiek, ondanks de lopende opnames. RTL had geprobeerd het café volledig af te huren om dergelijke incidenten te vermijden, maar de eigenaren zagen dat niet zitten. Dit leidde tot een bijna catastrofale uitzending toen tijdens de live show een glas bier over belangrijke elektrische apparatuur viel. Humberto beschreef de situatie live aan zijn kijkers: “Als deze uitzending uitvalt, ligt het dus hieraan.”

Verder in de show bracht Humberto onderwerpen aan het licht die de gemoederen hoog deden oplopen. Te gast waren Edwin van der Sar en de immer controversiële Frank Evenblij, die zich bogen over de delicate kwestie van beachvolleyballer Steven van de Velde. De sporter, eerder veroordeeld voor seksueel misbruik van een minderjarige, stond centraal in een discussie over de vraag of hij wel in de spotlights moest blijven staan. “Dit ligt natuurlijk altijd zó ontiegelijk gevoelig,” merkte Frank op. “Wil je dat niet, dan kun je beter een beetje zorgen dat je onder de radar vandaan komt.”

De discussie ontpopte zich tot een diepgaande analyse over hoe publieke perceptie carrières kan beïnvloeden, en of een persoon na zijn straf echt met een schone lei kan beginnen. “Het is ook wel anders dan dat je een bank hebt beroofd. Dit gaat toch wel om een verkrachting of in elk geval misbruik en dat is gewoon pittig. Mensen kunnen het moeilijk verteren,” aldus Frank.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties