Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Johan Derksen opgenomen in het ziekenhuis


johan

In de wereld van Nederlandse televisie gonst het van de geruchten over Johan Derksen, de onbetwiste ster van SBS 6, die recentelijk voor de derde keer in korte tijd is opgenomen in het ziekenhuis. Ondanks ontkenningen eerder deze week tegenover RTL Boulevard, bevestigt een goede vriend het nieuws: Derksen is weer behandeld voor een liesbreuk aan de andere kant.

Volgens Evert Santegoeds, hoofdredacteur van Privé en vaste deskundige bij Shownieuws, kampt Derksen met aanhoudende gezondheidsproblemen. “Het zit Johan niet mee. Hij heeft amper tijd om uit te rusten omdat hij voor de derde keer in heel korte tijd is beland in het ziekenhuis, weer vanwege een liesbreuk,” onthult Santegoeds.

De gezondheid van Derksen blijft een punt van zorg. “Hij is al meerdere keren geopereerd aan liesbreuken, en nu was er weer een aan de andere kant. Op 75-jarige leeftijd zijn dit soort operaties behoorlijk ingrijpend.”

Ondanks de herhaalde ziekenhuisbezoeken, blijft Derksen optimistisch. John de Bever, volkszanger en goede vriend van Johan, deelt hoe hij zijn zondagen vaak doorbrengt bij Derksen. “Ik ga normaal altijd op zondag bij hem op de koffie. Hij is net geopereerd aan een liesbreuk, maar het is allemaal goed gegaan. Ik heb hem vanmorgen gebeld om te vragen of ik toch langs kon komen,” vertelt De Bever.

Hij vervolgt: “Die wond moet natuurlijk wel genezen, maar dat ging perfect. Er is niks aan de hand. Johan was alweer aan het wandelen en zag er goed uit. Het komt helemaal goed met hem.”

Terwijl Derksen herstelt, gonst het van de geruchten over de toekomst van zijn programma Vandaag Inside. Met Derksen als cruciale pilaar van de show, zijn er zorgen over het voortbestaan ervan mocht hij besluiten te stoppen. Hélène Hendriks, vaak genoemd als mogelijke opvolger, heeft al laten weten niet beschikbaar te zijn voor de rol.

Voorlopig blijft de televisiewereld in spanning over de gezondheid en toekomst van een van zijn meest kleurrijke karakters. Johan Derksen plant zijn terugkeer naar het scherm op 19 augustus, wanneer hij weer aan de slag gaat met Vandaag Inside. Tot die tijd neemt Hendriks het stokje over met haar programma De Oranjezomer.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gaat die lekker grasmaaien in Grolloo komt die tot rust 75 is mooie tijd om met pensioen te gaan.