Het laatste showbizz nieuws

Frans Duijts, Shownieuws

Patser Frans Duijts rijdt in een Ferrari maar eist wel gratis sokken bij nieuwe schoenen


frans

Het leven van Frans Duijts is één groot spektakel, zeker als het aankomt op zijn indrukwekkende verzameling luxe sportwagens. De volkszanger, bekend om zijn uitbundige levensstijl, schept graag op over zijn bezittingen en dat doet hij met een opvallende flair die zelfs de Nederlandse pers op de been brengt. “Ik vind het niet erg om veel geld uit te geven aan dingen die ik belangrijk en mooi vind”, verklaart hij trots in een interview met Beau Monde.

Zijn fascinatie voor snelle auto’s kent geen grenzen. “Een lekker huis staat bij mij hoog in het vaandel, maar mijn echte passie zijn de auto’s,” geeft Frans toe. Van een brullende McLaren tot zijn huidige trots, een glanzende Ferrari, zijn liefde voor snelheid en luxe is duidelijk. “Elke keer als ik in die auto rijd, voel ik een onbeschrijfelijke vreugde. Het is de vrijheid die ik mezelf gun,” legt hij uit.

Deze passie deelt hij niet alleen met de wereld, maar ook met een hechte kring van mede-autoliefhebbers. Samen toeren ze door het land, een sociale bezigheid die Frans bijzonder waardeert.

Maar Frans is niet alleen gul als het om auto’s gaat. Hij onthult dat hij op andere gebieden juist opmerkelijk zuinig is. Bij het kopen van een paar schoenen, bijvoorbeeld, verwacht hij dat er gratis sokken bij komen. “Ik ben altijd aan het onderhandelen,” zegt hij met een grijns.

Zijn obsessie kan soms ten koste gaan van praktischer zaken. “Als mijn auto vies is, moet hij gewassen worden, ook al is het druk en zijn er andere prioriteiten,” vertelt hij. Dit kan soms frictie veroorzaken met zijn omgeving, die hem wel eens zou willen zien toegeven. “Het is een goede eigenschap om voor jezelf op te komen, maar flexibeler zijn zou soms beter zijn,” geeft hij toe.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Sjonge jonge Gillis 2.0 wat ‘n patjepeeër😤

Kwal is vergeten van wie die het moet hebben.

Wat moet die met sokken, hij loopt van verwaandheid een kilometer naast zijn schoenen.

Walgelijk patserig ventje 🤮

Eikel zwemt in het geld & dan nog bedelen om gratis sokken. Zielepoot!🙄