Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

André Hazes bekent: Opnieuw naar afkickkliniek in Spanje


Andre Hazes

De vakantieplannen van André Hazes steken scherp af tegen die van zijn ex Monique Westenberg en hun zoontje Dré. Terwijl zij de zonnige stranden van Ibiza opzoeken, kiest André voor een soberdere bestemming in Spanje: terug naar de afkickkliniek die zijn leven veranderde.

“Ik ben een paar dagen echt vrij, en ik ga deze tijd gebruiken om naar Spanje te gaan, maar niet voor een vakantie zoals je zou verwachten”, vertelt André opgewekt in een Instagram Story. Hij voegt eraan toe dat zijn reis hem naar een bijzondere plek leidt: de kliniek waar hij afrekende met zijn verslavingen, dankzij de hulp van Rogier, een man die hij zijn ‘grote vriend’ noemt. “Die grote kale man die mij van alles af heeft geholpen, heeft een prachtige kliniek waar ik zat.”

André legt uit dat zijn bezoek tweeledig is. Enerzijds wil hij de nieuwe ontwikkelingen van de kliniek van Rogier bekijken, anderzijds plakt hij er twee extra dagen aan vast om echt te ontspannen. “Dus wij gaan het even bekijken daar. En dan heb ik er nog twee dagen aan vastgeplakt, dat moet ik ook eerlijk zeggen”, lacht hij.

In zijn documentaire, ‘André Hazes’, reflecteert de zanger openhartig op het cruciale keerpunt in zijn leven, dat startte op 17 september 2021. André beschrijft de zelfdestructieve dagen voorafgaand aan zijn therapie, waarin hij zich overgaf aan excessief drugsgebruik en alcohol. “Ik gebruikte acht gram cocaïne, dronk twee flessen wodka leeg en bleef zestig uur wakker.” Zijn ineenstorting leidde uiteindelijk tot de beslissing om hulp te zoeken.

De zanger wijt een deel van zijn worstelingen aan de schaduw van zijn beroemde vader, André Hazes Sr., wiens problemen met alcohol welbekend zijn. “We moesten eigenlijk maar één ding doen, en dat was hem niet voor zijn voeten lopen”, deelt André over zijn jeugd. “Als je dan ook nog eens dezelfde naam draagt als je vader en hetzelfde wilt doen, dan ben je nooit goed genoeg.”

Sinds zijn terugkeer uit de kliniek in 2021, is André clean. Hij gebruikt geen drugs meer en drinkt geen alcohol. “Het gaat nu goed met mij”, bevestigt hij.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik vind het ook een puberale kwal, maar de kop van dit artikel is heel gemeen en bezopen.

Goed van hem dat ie met die zooi gestopt is. Andre heeft meer wilskracht dan dat iedereen dacht van hem, en ook de ballen gehad om het toe te geven. Ik vind het knap.

🙄🤣🤮😛