Het laatste showbizz nieuws

Chantal Janzen, Shownieuws

Chantal Janzen haar vakantie pakt heel anders uit en is een drama


Chantal Janzen

Gisteravond was Chantal Janzen helemaal opgedoft voor een gezellig familiediner tijdens haar zonovergoten vakantie. De glamour was echter van korte duur, want haar jongste zoon Bobby gooide roet in het eten. “Nauwelijks de straat uit, kiest zijn maaginhoud het luchtruim via het autoraam. Minder dan vijf minuten later zat ik alweer op onze bank – nog steeds in mijn avondmake-up – naar ‘Cars’ te kijken, zonder airconditioning”, deelt Chantal met haar volgers via Instagram Stories.

Terwijl de rest van de familie zich vermaakte in het restaurant, bleef Chantal thuis om de boel op te ruimen. “Ze hebben het prima naar hun zin, hoorde ik zojuist aan de telefoon. Ondertussen ben ik hier bezig met een emmer te legen. Tja, dat hoort ook bij vakantie”, vervolgt ze met een kwinkslag. Gelukkig zag ze de humor er nog van in: “Gelukkig spuugde hij buiten de huurauto, niet erbinnen.”

Ondanks de onverwachte avond, vond Chantal het niet erg om wat tijd alleen met Bobby door te brengen. “Het geeft me de kans om eindelijk mijn boek uit te lezen. En ach, de lieve woorden van Bobby dat hij het fijn vindt dat ik zijn knoeiboel altijd opruim, verzachten veel.”

Chantal’s avonturen met haar gezin vormen echter een schril contrast met de kritiek die ze eerder te verduren kreeg na het presenteren van het programma ‘De Piano’. De show werd niet warm ontvangen door het publiek, dat klaagde over een gebrek aan spontaniteit. Zelfs Johan Derksen deed een duit in het zakje: “Ik zap weg zodra ik haar zie. Chantal’s manier van presenteren, met die geforceerde grapjes en trucjes, kan ik echt niet uitstaan.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Tof gezin zeg.
Iedereen lekker uit eten en jij alleen de kots opruimen.
Lekkere vent heb je dan aan de haak geslagen Chantal.