Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Van 10 naar…? Hélène Hendriks Trekt Haar Uitspraak over Seksleven Terug


helene

In haar eigen talkshow vorige week claimde Hélène Hendriks vol bravoure dat haar seksleven een perfecte score van 10 verdiende. De uitspraak viel tegelijk met een bezoek van Goedele Liekens, die was uitgenodigd om te praten over een enquête waaruit bleek dat Belgen hun intieme leven gemiddeld maar een 6 waarderen.

“Ik heb ooit een onderzoek gedaan met een vergelijking tussen België en Nederland en Nederlanders gaven zichzelf wel een iets hoger cijfer,” lichtte Goedele toe, waarna Hélène geïnteresseerd vroeg: “Ja? Een 6,5?”

Goedele antwoordde: “Het was 7 zelfs.”

Britt Dekker, ook aan tafel, sprong snel in: “En jij een 10 las ik!”

Hierop onthulde Hélène met een glimlach dat haar eerdere opmerking niet helemaal serieus was bedoeld. “Ja. Dat zei ik als geintje! Maar ik kan nu moeilijk terugkrabbelen. Ik kan nu moeilijk zeggen een 3! Dat gaat niet,” grapte ze.

De discussie over seksuele tevredenheid werd verder opgevoerd toen Hélène vroeg hoe ze die score konden verbeteren. Goedele benadrukte het belang van inzet en communicatie: “Sowieso denk ik dat de algemene boodschap is: het gaat niet zomaar vanzelf. Als je zegt: mijn eten is niet zo lekker, ik kan niet koken, dan ga je niet achterover zitten en niets zeggen. Daar wordt het niet lekkerder van. Dus: communiceren en moeite doen. Dingetjes lezen.”

Pieter Cobelens, ook present, speelde in op Hélènes woorden: “Ik vind jouw woordspeling met opkrikken trouwens wel aardig.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Rijpere mannen (zoals IK) weten wat ketsen is.
Geen 2 minuten werk.