Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Loretta Schrijver opnieuw getroffen door kanker dit keer met uitzaaiingen


Loretta

Loretta Schrijver heeft onlangs in haar nieuwe column voor het magazine Nouveau haar volgers een pijnlijke mededeling gedaan: de darmkanker waartegen ze drie jaar geleden succesvol werd behandeld, is teruggekeerd. Ze schrijft, “Ik ben ziek” en onthult dat ze sinds de opnames van The Masked Singer in oktober onder behandeling is voor uitzaaiingen.

De geliefde presentatrice, bekend om haar kracht en humor, beschrijft haar strijd als zwaar maar benadrukt dat ze zichzelf niet zielig vindt. “Moeilijk: ja. Zielig: nee,” meldt ze in haar column, waarin ze ook dank uitspreekt naar haar partner Lou en haar trouwe hond Zorra, die haar onophoudelijk steunen tijdens deze moeilijke periode.

In mei 2021 had Loretta aanvankelijk verwacht slechts enkele dagen in het ziekenhuis te hoeven blijven voor een ingreep aan een verdacht plekje, maar complicaties leidden tot een verblijf van zes weken. Over die tijd vertelt ze dat ze door een hel ging, een ervaring die haar zowel fysiek als emotioneel uitputte.

Loretta heeft eerder in een interview met Libelle haar angst voor de dood geuit, een onderwerp waar ze liever niet mee bezig is maar door haar ziekte niet kan negeren. “Ik ben heel bang voor de dood. Ik wil er niet mee bezig zijn en ook niet dat het er is,” verklaarde ze.

Na haar terugkeer thuis was Loretta geestelijk en fysiek uitgeput. Om de traumatische ervaringen te verwerken en de angst voor de dood te confronteren, heeft ze EMDR-therapie ondergaan, wat ze beschrijft als een wondermiddel dat haar significant heeft geholpen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Heel heel heel heel veel sterkte Loretta