Het laatste showbizz nieuws

Maxime Meiland, Shownieuws

Maxime Meiland in de problemen: beschuldigd van manipulatie getuige


maxime meiland

De onthullingen in Maxime Meiland’s biografie hebben niet alleen stof doen opwaaien in de media, maar ook in de rechtszaal waar de beschuldigde haar nu beticht van het manipuleren van getuigen. De juridische strijd tussen Maxime en de man die zij beschrijft als een verkrachter, neemt een nieuwe wending aan met ernstige aantijgingen vanuit zijn kamp.

De advocaat van de beschuldigde, Peter Schouten, onthulde in de rechtbank dat Maxime, volgens zijn cliënt, druk heeft uitgeoefend op een belangrijke getuige. “Mijn cliënt heeft kunnen constateren, en dat werd hem ook bevestigd, dat Maxime een van de getuigen die door de politie was opgeroepen voor het oriënterend onderzoek, heeft beïnvloed,” verklaart Schouten. Dit zou zijn gebeurd voordat de getuige zijn officiële verklaring aflegde.

De bewuste getuige, zo voegt Schouten eraan toe, had een afwijkende herinnering van de avond in kwestie. Maxime zou hem, volgens Schouten, samen met een vriendin onder druk hebben gezet om zijn verhaal aan te passen. “En, samen met een vriendin van haar, onder druk gezet,” licht Schouten toe.

Deze explosieve onthullingen werden gedaan in de context van een verzoek van Schouten om Maxime, zijn cliënt en acht getuigen onder ede te laten horen in de rechtbank. Dit verzoek werd behandeld in de rechtbank in Den Haag, waar opvallend genoeg Maxime zelf afwezig was. Haar afwezigheid werd verklaard door haar moeder Erica, die aangaf dat Maxime niet in staat was om de rechtszaak bij te wonen vanwege de emotionele en mediale druk.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties