Het laatste showbizz nieuws

Chantal Janzen, Shownieuws

Chantal Janzen veroorzaakt chaos: Vliegtuigtoilet kapot door haar afveeggewoontes


Chantal Janzen

Chantal Janzen, geliefd en befaamd om haar glamour en glans op het scherm, onthult een ietwat gênante gewoonte in de nieuwste aflevering van de podcast Mediameiden & Friends. De populaire presentatrice heeft namelijk een verrassende bekentenis gedaan over haar toiletgewoonten.

“Je wilt me echt niet op jouw toilet hebben,” lacht Chantal tijdens de podcast. “Als ik ga, dan ga ik echt. Ik gebruik zoveel toiletpapier, dat het bijna gênant is. Ik kan er niets aan doen, ik wil gewoon zeker weten dat alles schoon is.”

De kwestie van haar overmatig toiletpapiergebruik is niet alleen thuis een dingetje; het heeft zelfs tot een klein incident in de lucht geleid. “Laatst nog, zat ik in het vliegtuig,” vertelt Chantal. “Na mijn toiletbezoek deed de spoelknop het niet meer goed. Het was slechts een zwak straaltje water dat mijn ‘papierberg’ onmogelijk kon wegspoelen.”

Het resultaat? Een onbruikbaar toilet in de achterste cabine, tot groot ongemak van de andere passagiers. “Ze moesten omroepen dat het achterste toilet niet meer gebruikt kon worden. Mijn man keek me aan en wist meteen hoe laat het was. Hij zei alleen maar: ‘Serieus, Chantal?'”

Op de vraag of ze niet overweegt om vochtig toiletpapier te gebruiken voor een sneller resultaat, reageert ze beslist. “Nee, dat schijnt niet goed te zijn, heb ik gelezen. Dus ja, dat verklaart misschien de toiletpapierlawine.”

Chantal sluit haar verhaal af met een grappige, doch serieuze waarschuwing aan iedereen die overweegt haar uit te nodigen. “Laat me alsjeblieft niet bij jou thuis naar het toilet gaan. Ik garandeer je, dat wil je niet.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Reinheid is Fijnheid.

Heel herkenbaar voor mij ook idd & heb er 💩💩 aan.😉🤣