Het laatste showbizz nieuws

Weersvoorspelling

Pittige buien op komst die het heerlijke zomerweer flink kunnen verpesten


weer

Zet je zonnebril maar op, want het wordt een zomerse rollercoaster. Dit weekend krijgen we te maken met heerlijk weer, maar ook de bekende zomerse grillen kunnen niet ontbreken. Nederland maakt zich klaar voor een reeks warme en zonnige dagen met af en toe een bui als onverwachte gast.

Vandaag start stralend met temperaturen die moeiteloos oplopen tot 26 graden. De zon doet haar best en landinwaarts kunnen we zelfs genieten van een zomers warme dag. Ideaal weer om buiten te zijn, misschien een lange wandeling te maken of gewoon lekker te luieren in de tuin. Maar in het zuiden kan de dag beginnen met een sluier van mist die echter snel verdwijnt zodra de zon haar kracht toont.

Het weekend brengt ons een mix van zon en wolken en ja de paraplu moet misschien ook mee. Zaterdag begint veelbelovend maar in de loop van de dag pakken donkere wolken zich samen en de eerste regendruppels laten niet lang op zich wachten. De temperatuur blijft aangenaam met 23 graden, maar de buien kunnen lokaal pittig uitpakken, misschien zelfs met een donderslag.

Zondagochtend kunnen we nog wat nattigheid verwachten, maar al snel trekt het buienfront weg en klaart het op. De zon wint terrein en de temperatuur klimt naar een comfortabele 24 graden. Een perfecte dag om de weekendplannen voort te zetten of misschien een spontaan uitje te plannen.

Maandag belooft een prachtige start van de week te worden met volop zon en temperaturen die de zomerse grens van 25 graden overschrijden. Het ideale moment om die vakantiedagen op te nemen als je dat nog niet hebt gedaan. De zon zal uitbundig schijnen, waardoor het de perfecte dag is voor alles wat zomer in Nederland zo heerlijk maakt.

En dan is het dinsdag: bereid je voor op tropische toestanden, vooral in het zuidoosten waar het kwik de 30 graden kan aantikken. Een dag om te genieten van de zomer in volle glorie met een bezoek aan het strand of een relaxte dag aan het water.

De dagen daarna lijken te volgen met meer van dit stralende weer. Hoewel er een kleine kans is op een bui, blijft het grotendeels droog en zonnig, met temperaturen die comfortabel warm blijven.

Dus smeer je in, pak je zonnehoed en geniet van deze heerlijke zomerdagen. De zomer is kort, dus laten we er het beste van maken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gelukkig heb ik airco.