Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Terwijl Mark Gillis vecht voor zijn leven, gooit Nicol Kremers olie op het vuur in familievete


Nicol-Kremers-politie

Ondanks de ernstige gezondheidstoestand van Mark Gillis, gaat Nicol Kremers onverstoorbaar verder met haar extravagante vertoningen op sociale media. Met een parade van luxe-accessoires flaneert ze door De Efteling, terwijl ze trots haar Louis Vuitton tas en Chanel oorbellen toont. Ondertussen worstelt Mark in het ziekenhuis voor zijn leven na een ernstige longontsteking, maar Nicol lijkt meer bezig met het etaleren van haar welvaart dan met familie-empathie.

In een recente video gekleed in designerkleding van top tot teen, roept Nicol veel verbazing op onder haar volgers. Kritische reacties over haar ‘extra kilootjes’ lijken haar koude kleren niet te raken. Ze blijft onverstoorbaar haar levensstijl promoten, ongevoelig voor de toestand van haar voormalige familieleden die door een diep dal gaan.

Terwijl Peter en Wendy zich dag en nacht inzetten voor de zorg om Mark, die bijna opgegeven was door de artsen, blijft Nicol provoceren met haar posts. “Als we hem niet hadden onderzocht, en hij gewoon naar huis was gegaan, dan denk ik niet dat hij de volgende ochtend had gehaald,” onthulde een arts, een uitspraak die het leed van de familie benadrukt. Maar dit weerhoudt Nicol er niet van om venijnige opmerkingen te maken over Peter en Wendy’s bedrijfsactiviteiten.

De zakelijke projecten van Peter en Wendy liggen noodgedwongen even stil, terwijl alle aandacht uitgaat naar het ziekbed van Mark en de zorg voor zijn moeder. Nicol, daarentegen, vindt dit het perfecte moment om nog een sneer uit te delen naar Peter en Wendy’s webshop wat duidelijk maakt dat ze niet van plan is haar flamboyante levensstijl enigszins aan te passen uit respect voor de situatie.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Waarom zou ze ook maar enig medelijden hebben met de Gillis familie en wat ze doet of niet doet, interesseert me helemaal niets.

Wat een heerlijke deugniet is Ze .

Gadver 🤔 Alhoewel ieder zijn ding natuurlijk.Maar zo,n afgelikte boterham brrrr