Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Schokgolf door B&B Vol Liefde: RTL grijpt hard in


b&b

Sensationeel nieuws in realityland: het altijd bruisende programma ‘B&B Vol Liefde’ beleeft turbulente tijden. Waar de liefdezoekende kandidaten vorig seizoen nog strikt de mond gesnoerd werden, lijkt dit jaar de controle compleet verloren. Gevolg? Een chaotische mediastorm waar zelfs RTL geen grip meer op heeft. Het netwerk zag zich gedwongen tot een rigoureuze stap: een volledige mediastop voor de kandidaten.

Volgens bronnen was er een tijd waarin alle interviews nog netjes via RTL liepen, maar die dagen lijken als sneeuw voor de zon verdwenen. Deelnemers die al uit het zonovergoten avontuur zijn gestapt, laten zich ongebreideld uit in de media wat voor zowel sensatie als verwarring zorgt. “Het loopt de spuigaten uit, en daarom zetten we alles even op pauze”, verklaart een woordvoerder van RTL.

Interessant genoeg is deze mediastop niet van toepassing op de charmante B&B-eigenaren. Deze geluksvogels mogen op drie cruciale momenten gedurende het seizoen hun kant van het verhaal delen. Eline de Ruig van Shownieuws licht toe: “Sommige ex-deelnemers lijken de sluizen van hun mond wagenwijd open te zetten. Dat is pittig, want van de ene op de andere dag ben je een publiek figuur met alle ogen op je gericht.”

Maar vrees niet, de kandidaten zijn niet overgeleverd aan de haaien. RTL heeft een arsenaal aan ondersteuning klaarstaan, waaronder mediatraining en psychologische begeleiding, om de nieuwe beroemdheden door deze storm te loodsen.

Voor nu is het de vraag hoe dit seizoen zich verder zal ontvouwen nu de kandidaten achter de schermen gehouden worden. RTL en de B&B-eigenaren zullen de enige bronnen zijn voor officiële updates. Fans zullen ongetwijfeld op het puntje van hun stoel zitten, afwachtend hoe deze liefdesavonturen zich zullen ontspinnen zonder de spontane uitbarstingen van loslippige deelnemers.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties