Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Vakantie René van der Gijp in Corsica loopt uit op drama


rene-van-der-gijp

Terwijl de meeste van ons alleen maar kunnen dromen over een vakantie onder de stralende zon, leeft René van der Gijp het goede leven op het schilderachtige Corsica. Maar pas op het is niet allemaal rozengeur en maneschijn. De man van Vandaag Inside bevindt zich midden in een zonovergoten debacle, zo onthult zijn vrouw Minouche op sociale media. Met een UV-index die de schaal bijna doet barsten, kleurt René niet goudbruin, maar eerder schrikbarend rood.

Corsica, normaal een paradijs lijkt René’s huid te verschroeien. Zijn huid, zo rood als een kreeft, lijkt te schreeuwen om bescherming. De foto’s die Minouche met de wereld deelt, tonen een man die duidelijk de strijd aangaat met de ongenadige zonkracht. Vergeet zonnehoeden en SPF 50, het lijkt erop dat René dacht dat hij onoverwinnelijk was tegenover de Mediterrane zon.

Het is niet zomaar een zonnesteek die René oploopt. Dit kan ernstige gevolgen hebben. Naast de directe pijn en het ongemak van een verbrande huid, spelen er grotere risico’s zoals huidkanker en de gevreesde tekenen van vroegtijdige veroudering.

Wat doet Minouche terwijl haar man zichzelf gaar bakt onder de zon? Het is tijd voor wat serieuze zoneducatie. Misschien moet ze het initiatief nemen om René te helpen met regelmatig insmeren of hem aan te moedigen om tijdens de heetste uren van de dag binnen te blijven. Beschermende kleding, een zonnehoed of simpelweg de schaduw opzoeken kan al een wereld van verschil maken.

Hieronder de foto:

gijp
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik wist dat hij dom is maar dit is oerstom . Straks niet lopen klagen en piepen je hebt het jezelf aangedaan.

Inderdaad gevalletje eigen schuld dikke bult.

Hij had toch huizen op Ibiza, misschien dat die eens naar zijn investeringen moet gaan kijken.

Duikers gebruiken een loodgordel, Gijp doet gewoon z’n horloge om.
Moet je maar goed laten zien René 👍
Kennelijk nog niets geleerd.

Laatst bewerkt op 1 maand geleden door Kees Muizehuig

Die leert nooit !!!