Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Geheime vaderrol? Koning Felipe neemt Amalia onder zijn vleugels in Parijs


amalia

In de spotlights van Parijs was het maandagavond een koninklijk schouwspel om nooit te vergeten. Prinses Amalia was namelijk niet te missen terwijl ze enthousiast de atletiekwedstrijden volgde tijdens de Olympische Spelen. Maar wat het plaatje compleet maakte, was haar charmante metgezel voor de avond: niemand minder dan de Spaanse koning Felipe.

De banden tussen de Nederlandse en Spaanse koninklijke families zijn sterk, dat is algemeen bekend. Maar de innige vriendschap tussen deze royals kreeg een extra dimensie toen Amalia en Felipe zij aan zij zaten op de tribunes. Volgens de Spaanse pers konden ze hun vreugde niet op en juichten ze samen voor de atleten.

Later die avond trokken de twee koninklijke figuren samen naar het historische Place de la Concorde, waar ze getuige waren van de spannende finale van het 3×3-basketbaltoernooi. De aanwezigheid van Amalia bij deze sportieve hoogtepunten spreekt boekdelen over haar betrokkenheid en sportieve geest.

De Spaanse media zijn in de ban van Felipe’s ‘vaderlijke’ rol voor Amalia tijdens haar verblijf in Madrid. De prinses woonde daar enige tijd en de speculaties over de warme band die zij met Felipe zou hebben opgebouwd, zijn niet van de lucht.

Al met al zijn de Oranjes, waaronder ook koning Willem-Alexander en koningin Máxima, fervente supporters van de Olympische Spelen en hebben zij reeds meerdere evenementen bijgewoond. Maar de avond met Felipe zal voor Amalia ongetwijfeld een bijzondere herinnering blijven die de banden tussen deze koninklijke huizen alleen maar lijkt te versterken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik heb het op tv gezien en Amalia was hartstikke vrolijk en ging leuk met iedereen om. Ze doet het prima zonder ouders in de buurt.