Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ex van Thomas Berge met spoed opgenomen in ziekenhuis


thomas

In de altijd turbulente wereld van influencers en sterren is Elianne Zweipfenning de ex van Thomas Berge op dramatische wijze in het ziekenhuis beland, na dagen van ondraaglijke hoofdpijn die uiteindelijk onthulden dat ze lijdt aan hersenvliesontsteking. Een bezoek aan de dokter, bedoeld als routinecheck, veranderde snel in een spoedopname, compleet met bloedprikken, een CT-scan en een ruggenprik.

Vanuit haar ziekenhuisbed heeft Elianne de wereld op de hoogte gebracht van haar lijden: ze wordt behandeld met drie verschillende antibiotica en sterke pijnstillers. Maar de fysieke pijn is slechts een deel van het verhaal. De emotionele last van het gescheiden zijn van haar kinderen, Saint en Sky Méa, weegt zwaar op haar. “Ze worden gelukkig goed opgevangen door opa, oma, broer en schoonzus en wat vrienden,” liet ze weten via een post die onmiskenbaar leest als een subtiele sneer naar haar ex, Thomas Berge, die opvallend afwezig is in het rijtje van verzorgers.

Het leven als alleenstaande moeder is nooit eenvoudig geweest voor Elianne. Nog maar gisteren deelde ze haar dagelijkse strijd via Instagram, van het omgaan met de driftbuien van haar jongste tot het verzorgen van een zieke peuter, terwijl ze zelf door haar hoofdpijn heen moest werken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

het mens heeft gewoon te hard gefeest de dagen ervoor

Ik zeg maar zo, als je de zin en energie hebt om je vanuit het ziekenhuisbed te laten fotograferen met je haartjes mooi op het kussen gedrapeerd, en in je behaatje en met je liefste glimlach[hoevaak zullen ze de shoot hebben overgedaan?] ben je wmb een aansteller die naarstig op zoek is naar aandacht, medelijden en likes.
Een hersenvliesontsteking kan je dan ook met een grote zak zout nemen.

Dat de kinderen niet bij Thomas zijn zal wel komen omdat Elianne het wraakzuchtige type is dat de kinderen bij de vader bewust en zo vaak mogelijk bij hun vader wil weghouden. Dat ze dat even moest onderstrepen zegt genoeg over het type Zweipfenning.

Laatst bewerkt op 1 maand geleden door Giel O.