Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Rachel Hazes zet haar luxe appartement te huur, ze zit in geldnood


Rachel Hazes

Rachel Hazes heeft laten weten dat haar luxueuze appartement in Vinkeveen per half augustus beschikbaar komt voor de verhuur. Voor een niet misselijke prijs van 1850 euro per maand kunnen geïnteresseerden hun intrek nemen in dit stijlvolle verblijf aan de Molenkade, met een adembenemend uitzicht over de Vinkeveense Plassen.

“Gelegen aan de Vinkeveense Plassen,” schrijft Rachel bij een betoverende foto van haar woning. Het appartement pronkt met niet alleen een strategische ligging met parkeerfaciliteiten voor de deur, maar biedt ook een aanlegplaats voor de boot – een droom voor elke watersportliefhebber.

Volgens Rachel krijg je 77 vierkante meter puur woonplezier, ingedeeld in drie kamers, waaronder twee slaapkamers en een luxe badkamer uitgerust met zowel een douche als een ligbad. “1850 euro per maand inclusief gas, water en licht. De woning is gestoffeerd,” benadrukt Rachel, waarbij ze aangeeft dat de huurperiode flexibel is, “In verband met eigen gebruik, maar in goed overleg bespreekbaar.”

Deze vastgoedbeweging komt niet uit de lucht vallen. Rachel kocht het appartement zelf in 2017 voor 262.500 euro en heeft het volledig uit eigen middelen gefinancierd.

De reacties op haar post waren onmiddellijk en enthousiast. Eén van haar volgers reageerde al vlot: “Ik heb misschien iemand voor je qua huurder. Dochter van een vriend van mij,” wat duidt op de aantrekkelijkheid van Rachel’s aanbod in de toch al competitieve huurmarkt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nou geldnood dat weet ik zo net nog niet. Waarom
Zou ze het
Leeg laten staan als ze zelf in Spanje bij haar bedrijf woont. Of de tent moet failliet zijn maar
Iedereen draait nu een topseizoen in Spanje. Dan zou er iets niet helemaal
Goed gaan

is dat de huurwoning waar haar voormalige vriendin marieke verbleef?

welke gek gaat nog een huurcontract met roggel aan als je weet dat er altijd gedonder komt met die vrouw?

Dat is toch gratis.
Wat een luxe.

Ik zou bij dat figuur nog geen kopje suiker lenen, die is toch totaal niet te vertrouwen.