Het laatste showbizz nieuws

Weersvoorspelling

Temperatuur schiet omhoog naar 34 graden gevolgd door felle onweersbuien


onweer3

Het Nederlandse weer levert deze week een scenario af dat geen scriptschrijver had kunnen bedenken. Van sombere, regenachtige ochtenden die plotseling omslaan naar stralende zonneschijn de komende dagen beloven een ware achtbaan te worden.

De dag begint grijs met motregen die vooral in het noorden voelbaar is. De regen maakt plaats voor opklaringen en tegen de middag breekt de zon door. Dit zet de toon voor een aangename middag met temperaturen die comfortabel stijgen naar het midden van de twintig graden.

De echte opwinding begint echter pas morgen met een afwisseling van wolken en zonneschijn en een temperatuur die klimt tot aan de late twintig graden. De climax van deze meteorologische saga vindt plaats op zondag en maandag, met volop zon en een warmte die tot tropische waarden stijgt waardoor het kwik op sommige plaatsen de 34 graden kan bereiken.

Deze hitte hoewel heerlijk voor zonaanbidders brengt ook zijn risico’s mee. Met een zonkracht die hoog genoeg is om binnen de kortste keren met een onbeschermde huid te verbranden, is voorzichtigheid geboden. Na de top van de hitte op maandag, zou de nieuwe week kunnen beginnen met een donderslag aangezien de kans op regen- en onweersbuien toeneemt. Na deze broeierige dagen neemt de hitte af en stabiliseert het weer zich, met temperaturen die terugkeren naar normalere waarden voor deze tijd van het jaar.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties