Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Het is definitief over en uit voor Jeroen Rietbergen


Nienke-Jeroen

Het lijkt erop dat Jeroen Rietbergen de voormalige toetsenist van de Edwin Evers Band en bandleider bij The Voice of Holland voorgoed zijn noten elders zal moeten spelen. Na een reeks beschuldigingen van ongepast gedrag achter de schermen van het populaire televisieprogramma, blijkt er geen weg terug naar zijn muzikale wortels.

Jeroen die eerder in opspraak kwam wegens beschuldigingen van seksueel wangedrag tijdens de opnames van The Voice heeft vandaag de deur definitief achter zich dicht horen slaan. Edwin Evers de naamgever van de band waar Jeroen jarenlang de toetsen bediende, maakte in een gesprek met het ‘AD’ duidelijk dat er geen plek meer is voor Jeroen. “We hebben al twee jaar iemand op die plek zitten, Johan Hendriks. Het zou toch wel héél merkwaardig zijn om nu ineens te zeggen: ‘Bedankt en de groeten!’”

Ondertussen moet Jeroen misschien wel beginnen met het bijwerken van zijn cv, want terugkeren naar de oude vertrouwde toetsen lijkt een droom die niet langer haalbaar is. Evers heeft zelfs een klein sprankje hoop voor zijn voormalige bandlid uitgesproken: “Het is gewoon een geweldige muzikant.” Maar met de schaduw van zijn verleden die hem volgt, is het de vraag waar hij die muzikale toekomst kan voortzetten.

In de tussentijd hangt de mogelijkheid van een gerechtelijk bevel tot vervolging boven Jeroen’s hoofd wegens wangedrag.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Mooi zo, die moet nooit meer aan de bak komen.

100% met je 👍

Hij kon toch zo goed moppen bakken.

Grote man, vieze man