Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Prinses Alexia neemt een heel drastisch besluit


amalia-alexia

De geruchtenmolen heeft lang gedraaid, maar eindelijk is de kogel door de kerk: Prinses Alexia de middelste dochter van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima, zet haar academische reis voort in het hart van het Verenigd Koninkrijk. Na haar internationale vwo-diploma behaald te hebben in Wales heeft de prinses besloten om naar Londen te trekken voor haar universitaire studies.

Waarom niet Nederland, vraagt men zich af? De keuze voor een studie in het buitenland is niet geheel onverwacht. Na de beveiligingszorgen rondom haar oudere zus Kroonprinses Amalia die haar toevlucht moest zoeken in Madrid vanwege veiligheidsdreigingen, lijkt de familie een voorkeur te hebben ontwikkeld voor een discretere opvoeding in het buitenland.

Prinses Alexia zal vanaf eind september te vinden zijn op de prestigieuze University College London waar ze zich stort op de bachelor Science & Engineering for Social Change. Dit programma belooft een interdisciplinaire aanpak, waarbij techniek, sociale wetenschappen en politiek samenkomen. Dit onderwijs zal Alexia uitrusten met de kennis die essentieel is voor toekomstige rollen in zowel de publieke als de private sector.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties