Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gerard Joling en Gordon: Keren ze terug voor een nieuw seizoen van ‘Over de Vloer’?


joling-Gordon

In het hartje van Blaricum broeit er iets meer dan alleen koffie: een mogelijke reünie tussen twee giganten van het Nederlandse entertainment, Gerard Joling en Gordon. Ondanks eerdere strubbelingen lijkt Joling open te staan voor een ontmoeting in Gordons nieuwe etablissement, Blushing. “Ik ben best wel benieuwd hoe het eruitziet daar. Ik vind het toch wel weer een onderneming wat hij doet,” verklaarde Joling onlangs aan Shownieuws.

De koffiezaak die recent zijn deuren opende tegenover de locatie van de oorspronkelijke vestiging die sloot door personeelstekort, wordt door Gordon zelf gezien als een plek waar zelfs voormalige rivalen zoals Joling welkom zijn. Tijdens de opening kondigde Gordon aan: “Zelfs Gerard Joling is hier welkom!” Een uitnodiging die lijkt te duiden op een bereidheid om oude vetes te laten rusten, althans met de meesten. Gordon voegde er namelijk aan toe: “Ik maak het met iedereen goed. Behalve Aran Bade.”

Aran Bade, entertainmentjournalist bij RTL Boulevard reageerde hierop met een vleugje humor: “Hij heeft tien espresso op, zo voelt het. Hij stuitert daar over dat terras. En dat is ook gewoon mooi. Ik bedoel, dat gunnen we hem nu ook.”

Ondertussen blijft de relatie tussen Joling en Gordon een bron van speculatie. In een recente aflevering van de SBS-realityshow ‘Chateau Meiland VIPS’ haalde Gordon herinneringen op aan hun bijna-winst van een Gouden Televizier-Ring, maar gaf tegelijkertijd toe: “Er zijn zoveel dingen gezegd. Ik denk niet dat het nog goed kan komen.” Maar in de wandelgangen horen wij dat er toch pogingen plaatsvinden om de twee weer bij elkaar te brengen en dat er een nieuw seizoen zit aan te komen van het programma ‘Over de Vloer’ waarmee de twee heren zo een succes mee hadden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Tuurlijk keren deze 2 vrienden terug, Goor heeft geld nodig.