Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Wilfred Genee slachtoffer van beruchte oplichters


wilfred

Terwijl Johan Derksen de zomer thuis doorbrengt, pakken zijn collega’s van ‘Vandaag Inside’, Wilfred Genee en René van der Gijp het er goed van. De vakantieperiode heeft hen naar exotische en avontuurlijke oorden geleid. René van der Gijp werd recent gespot terwijl hij zichtbaar verbrand uit een zwembad klom, terwijl Wilfred Genee de wereld over vliegt van Griekenland naar Curaçao en nu naar de bruisende straten van New York.

In New York belandde de familie Genee in een situatie die rechtstreeks uit een toeristen-nachtmerrie lijkt te komen. Wilfred, normaal zo privé op sociale media, werd door zijn eigen dochter vastgelegd in een New Yorkse fietstaxi, een vervoersmiddel berucht om zijn exorbitante prijzen. Online platforms zoals TripAdvisor waarschuwen en zelfs ABC News heeft reportages gewijd aan klanten die geshockeerd waren door de hoge rekeningen die konden oplopen tot $600.

Het incident roept de vraag op of ook Wilfred slachtoffer is geworden van deze bekende stadskwaal. Volgens een artikel van Slate zijn er methoden om jezelf te beschermen tegen dergelijke oplichting, variërend van het maken van herrie tot het inschakelen van de politie. Het advies luidt wordt heel boos op de taxichauffeur en roep naar een politieagent.

Ondanks de mogelijke valkuilen van zijn locatie heeft Wilfred voldoende financiële reserves om eventuele tegenslagen te weerstaan. Maar waar de fietstaxi het drietal precies naartoe bracht blijft een mysterie. New York is rijk aan attracties zoals Central Park, het Vrijheidsbeeld, en Times Square, dus opties te over voor het Genee-gezin om te verkennen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties