Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Doodzieke ex van Thomas Berge haalt uit: ‘Hij is een Walgelijke Man’


thomas-berge

Het leven van Elianne Zweipfenning de ex-vrouw van zanger Thomas Berge, leest momenteel als een heftig drama. Na een onverwachte opname in het ziekenhuis vanwege een ernstige hersenvliesontsteking, deelt ze een aangrijpende update vanuit haar ziekbed. Via haar Instagram Story laat ze haar volgers weten dat ze zich ‘kapot’ voelt, overweldigd door hoofdpijn en misselijkheid. “Gisterenavond barstte ik van de hoofdpijn en heb ik extra pijnstilling gevraagd,” onthult ze, toevoegend dat de situatie vanochtend niet veel beter was. “Ik ga zo nog even slapen, denk ik, want ik ben kapot.”

De intensiteit van haar ziekte waarbij ze na diverse medische tests de diagnose hersenvliesontsteking kreeg, is niet het enige dat haar bezighoudt. Elianne’s hart breekt vooral omdat ze haar kinderen moet missen die nu opgevangen worden door familie en vrienden. Opvallend genoeg ontbreekt de naam van Thomas Berge in het rijtje van zorgdragers. Ze kan het niet laten om via haar berichten subtiel te verwijzen naar de afwezigheid van hun vader in tijden dat ze hem het hardst nodig hebben.

De situatie wordt nog pikanter wanneer blijkt dat Thomas, ondanks de gezondheidscrisis van de moeder van zijn kinderen, niet de vaderlijke verantwoordelijkheid op zich neemt die men zou verwachten. Hij werd recent gespot in de Efteling met de kinderen, wat op het eerste gezicht een liefdevolle actie leek. Echter, toen de kinderen langer bij hem wilden blijven, claimde hij verhinderd te zijn door een ‘belangrijke afspraak’. Juicechannel onthulde later dat hij tijdens deze ‘belangrijke afspraak’ gewoon op een terras zat te eten met een dame die vaker in zijn gezelschap wordt gezien.

Deze actie heeft de woede van Elianne flink aangewakkerd. Volgens een insider heeft ze Thomas beschreven als een ongelofelijke zak die vrouwen boven zijn kinderen verkiest en aan de lopende band vreemdgaat. Hoewel ze zich momenteel inhoudt, waarschuwt ze: “Waarheid komt vroeg of laat naar boven.”

update-vriendin-thomas
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

rot eens op met die borderline golddigger!die denkt echt dat ze een bekende nederlander is nu incluis een verbouwde arrogante rotkop! misselijke wijf is het die zelf dagen achter elkaar aan het feesten is en de kinderen overal dumpt! maar online haar kinderen inzet voor een gratis matras en gebruikt thomas voor de aandacht!

Ze is wel ziek.

ziek in dr kop ja. oa aandachtsziek.

Ach ja de Alimentatie zal wel goed wezen.

Wat een vreselijke aandachtsbeluste golddigger met haar opgespoten eendensnavel. Zo low class om je privé problemen te spuien via internet ! Is niks , was niks en zal nooit wat worden. Advies voor Thomas ; never stick your dick in crazy!