Het laatste showbizz nieuws

Johan Derksen, Shownieuws

Is Johan Derksen nog boos op John de Bever na lekken ziekenhuisopname?


johan-derksen

De roddelmolens draaiden op volle toeren toen Johan Derksen, de onverschrokken voetbalcommentator onlangs voor de derde keer naar het ziekenhuis moest voor een liesbreukoperatie. Het nieuws bereikte de media echter op een ongebruikelijke manier, dankzij een loslippige opmerking van niemand minder dan zijn goede vriend, volkszanger John de Bever.

Tijdens een schijnbaar onschuldig interview met het Algemeen Dagblad, liet John iets te veel los over de gezondheidstoestand van Derksen. “Johan stuurde me net een berichtje dat hij naar het ziekenhuis moest omdat hij weer een liesbreuk heeft,” vertelde John aan de interviewer. Deze informatie werd echter verkeerd geïnterpreteerd en verspreid alsof Derksen al in het ziekenhuis lag, terwijl hij in werkelijkheid pas drie weken later werd opgenomen.

Ondanks deze communicatiefout maakte Derksen zich geen zorgen over de uitspraken van zijn vriend. “Dat maakt helemaal niks uit,” reageerde hij laconiek. John, die de dag na de operatie zoals gewoonlijk zijn koffie ging drinken bij Johan, bevestigde dat alles goed was met de voetbalanalist. “Johan was topfit,” verzekerde hij, ondanks de noodzaak van herstel.

De Bever bagatelliseerde het incident verder in zijn typische stijl: “Hij heeft niemand vermoord, haha, maar moest gewoon geopereerd worden aan een liesbreuk en ja, dat kan.” Hij verzekert ook dat Derksen’s gezondheidsproblemen hem niet zullen weerhouden van zijn rol bij Vandaag Inside. “Hij gaat nog wel een paar jaar door,” voegde hij eraan toe.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties