Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Olcay Gulsen dumpt Miljonair voor Ex-Liefje op Ibiza


olcay

Olcay Gulsen bekend van haar flamboyante verschijning en ondernemerschap, heeft recentelijk de liefde gevonden en verloren en dat allemaal binnen een zinderende zomertijd op Ibiza. Volgens de laatste geruchten van Juicechannel is haar romance met de steenrijke Eelko van Kooten alweer beëindigd.

“Van betrouwbare bronnen vernemen we dat Olcay’s liefdesverhaal met Eelko van Kooten tot een einde is gekomen,” onthult Juicechannel op Instagram. De details van de breuk blijven nog vaag, maar het juicekanaal suggereert dat Olcay niet lang geleden nog in de armen van een andere man was, voordat ze haar hart aan Eelko verloor.

Het liefdesweb dat Olcay weefde op het magische eiland Ibiza waar ze oorspronkelijk arriveerde met Patrick Lommers kreeg een plotse wending. Ze verbleven samen in Patrick’s luxueuze huis tot Olcay Eelko tegen het lijf liep en prompt besloot over te stappen. Deze wissel is niet geheel nieuw voor Patrick en Eelko; volgens bronnen hebben beide heren die in dezelfde rijke kringen van Ibiza verkeren, eerder al eens te maken gehad met een gelijkaardige situatie rondom vrouwenzaken.

Olcay die eerder de prilheid van haar relatie met Eelko benadrukte, lijkt haar hart snel te hebben verpand en weer teruggetrokken. “Eelko is een oude bekende die er voor mij was na het overlijden van mijn vader. Onze relatie was heel pril en eigenlijk meer toeval dan gepland,” deelde ze in een openhartig gesprek met LINDA.

De snelle opeenvolging van romantische partners en de abrupte liefdesbreuk roepen vragen op over Olcay’s liefdesleven en wat er werkelijk speelt in de schijnbaar rustige wateren van haar hart. Terwijl Ibiza haar idyllische zomersfeer behoudt, blijft het persoonlijke leven van Olcay Gulsen allesbehalve kalm.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als je met je vriend daar aankomt en gelijk overstapt, ben je toch gewoon een sl*t ?
Gadverdamme, wat een viezerik zeg.

Ze kan zo langzaam aan in het rijtje van Sylvie en andere die regelmatig van man wisselen geplaatst worden.Kees je hebt gelijk het zijn in mijn ogen allemaal sl…en

Net op een ander platform gelezen dat ze ook een onderneemster voor € 300 heeft genaaid.
Fijn hoor, dat soort influencers.
Snap niet dat je als ondernemer dat soort figuren inschakelt.
Plaats een goede advertentie.
Zorg voor een nette website, maar trap toch niet in dat soort onbetrouwbare gevogelte.