Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Els uit ‘B&B Vol Liefde’ doet schokkende bekentenis


b&b

In een onthullend gesprek op Instagram deelde Els, bekend van haar deelname aan het populaire realityprogramma ‘B&B Vol Liefde’, details over haar turbulente liefdesleven. Els die naar Schotland vertrok in de hoop op een romantisch avontuur met Robert Jan, greep deze gelegenheid aan om openhartig te zijn over haar verleden, iets wat ze normaal gesproken als ‘heel privé’ beschouwt.

Een nieuwsgierige volger stelde de vraag die velen bezighield: “Hoe zag jouw liefdesleven er tot nu toe uit?” Na enige aarzeling kwam Els met een antwoord dat haar volgers diep raakte: “Mijn twee dochters zijn uit een eerste huwelijk dat bijna twintig jaar duurde. Ik ben in 2014 opnieuw getrouwd, maar tragisch genoeg is mijn tweede echtgenoot in 2018 overleden.” Met deze woorden bevestigde Els dat zij weduwe is, een feit dat zij slechts kort wilde toelichten.

Haar avontuur in Schotland bij Robert Jan kreeg een bitterzoet tintje toen Margreeth ten tonele verscheen en Els langzaamaan naar de achtergrond verdween. Dit drama werd met argusogen gevolgd door de fans van het programma, die hun ongenoegen niet onder stoelen of banken staken. “Ik voel aan mijn water dat Els naar huis gaat… Hoop dat ik het fout heb,” uitte een bezorgde kijker op X. Een andere fan uitte frustratie over Robert Jan’s houding: “Robert Jan begint mij te irriteren. Hij valt gewoon niet op Els, anders had hij al lang zelf iets ondernomen. En zij zet geen verdere stappen omdat zij dat eigenlijk wel voelt. Stuur die vrouw naar huis. Dit wordt gewoon onnodig pijnlijk.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties