Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ex van Dave Roelvink vreemdgegaan met de buurman


Dave-Roelvink

De liefdesperikelen van Julia Mekkes nemen een nieuwe wending: na een stormachtige relatie met Dave Roelvink, lijkt haar laatste romance met Mischa abrupt ten einde te zijn gekomen door een schokkende onthulling. Volgens ingewijden heeft Julia een affaire gehad met een getrouwde buurman wat tot grote opschudding heeft geleid.

Het geruchtencircuit draait overuren nadat meerdere bronnen aan Juicechannel bevestigden dat Julia’s relatie met Mischa onder druk stond door haar geheime escapades. “Julia en deze man, die overigens zelf ook in een relatie was, hadden al een tijdje een affaire. De buurt gonst van de verhalen over hun stiekeme ontmoetingen,” onthult een insider.

Mischa, die lang zijn twijfels had over Julia’s trouw leek constant aan het kortste eind te trekken. “Elke keer als Mischa haar confronteerde met zijn vermoedens, draaide Julia de rollen om, waardoor Mischa aan zichzelf begon te twijfelen,” vertelt de bron. De spanningen liepen zo hoog op dat het koppel in relatietherapie ging, waar Julia een façade van onschuld opzette.

De waarheid kwam pas echt aan het licht toen Mischa explosieve berichten tussen Julia en de buurman las, waarin expliciet werd beschreven wat er tijdens hun geheime afspraakjes gebeurde. “De inhoud van die berichten was zo overtuigend dat Mischa geen andere keuze had dan haar te confronteren met het bewijs,” aldus de bron.

In een verrassende wending van het lot lijkt Mischa troost te hebben gevonden bij Janice Blok, de ex van Donny Roelvink met wie hij recent werd gezien tijdens de Pride in Amsterdam. “Janice heeft aan haar vrienden bevestigd dat zij en Mischa nu een item zijn. Ironisch genoeg heeft Mischa de overstap gemaakt van de ex van Dave naar de ex van Donny,” meldt Juicechannel.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Stel tokkies , neem nog ff een tattoo erbij.