Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Rachel Hazes staat op instorten: kan de werkdruk van de brasserie niet aan


Andre-Rachel

Het leven van Rachel Hazes aan de zonovergoten Costa del Sol lijkt misschien idyllisch, maar achter de schermen van haar bruisende brasserie in Torremolinos broeit er een drama. Volgens Evert Santegoeds is Rachel nauwelijks nog in staat haar hoofd boven water te houden in het continue bedrijf dat haar zaak is geworden.

De wijk La Carihuela vaak omschreven als een klein Nederland onder de Spaanse zon, trekt een heel specifiek publiek en Rachel zelf behoort ontegenzeggelijk tot die groep. Maar de druk die met haar nieuwe onderneming gepaard gaat, weegt zwaar. “Rachel werkt zich werkelijk uit de naad,” onthulde Evert in zijn podcast Strikt Privé. “Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat is het aanpoten, van ontbijt tot avondeten, waarna de brasserie transformeert in een soort club.”

Ondanks het succes en de volle tafels gaan er geruchten dat het Rachel allemaal te veel wordt. “Ze komt zelfs niet toe aan de basis zoals poetsen. Er wordt gefluisterd dat ze overweegt om een stap terug te doen,” zegt Evert. En dat slechts enkele maanden na de opening van de zaak.

Rachel, die in Amstelveen ooit een eenvoudige theekraam runde, heeft zichzelf misschien wel overschat door zoveel te investeren in deze nieuwe gigantische onderneming. “Mensen zeggen zelfs dat ze te veel geld heeft geïnvesteerd,” voegt Evert toe.

De stress van het voortdurend moeten presteren en de hoge verwachtingen van haar gasten, die teleurgesteld zijn als Rachel niet aanwezig is leggen een zware last op haar schouders. Er zijn zelfs suggesties dat ze moet kiezen tussen vroeg openen of het ontbijt overslaan om het wat rustiger aan te kunnen doen.

Is het tijd voor haar zoon André Jr. om in te grijpen? Dat blijft de vraag. Maar één ding is zeker: de glansrijke façade van Rachel’s brasserie verbergt een wereld van druk en mogelijk naderend onheil.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ach, gossie wat zielig ze moet werken wat een ramp dat moeten zoveel mensen. Had ze die kroeg maar niet moeten kopen haar keuze.

Tja dat weet je van te voren horeca is hard werken

Zeker weten, heb twee eigen zaken gehad, dus ik weet wat ik zeg.

Als je zaak goed boert dan is het toch een k*tsmoes om te zeggen dat je niet aan poetsen toe komt.
Dan huur je toch iemand daar voor in.
Alleen denk ik dat het aantal mensen, die onder haar bewind willen werken, heel beperkt is.
Nu moet ze werken voor haar inkomen.
Net al velen in dit land die het in de belastingpot moeten deponeren zodat onze regering het uit kan geven aan mensen die er niet voor willen werken.
Uitzonderingen daar gelaten uiteraard.

Geen medelijden mee, handjes laten wapperen is nog nooit iemand van dood gegaan .

Wennen voor die luiaard, voor het eerst werken in haar leven!
Na jarenlang op het geld van een dooie teren.
Niet zeiken, maar werken lui mems!

Laatst bewerkt op 1 maand geleden door Gina

Lachwekkend 🤣🤣🤣🤣