Het laatste showbizz nieuws

Weersvoorspelling

Heel veel regen en bewolking de zon verstopt zich tijdelijk


onweer

Het weer in Nederland kan soms zo wispelturig zijn als een soapserie. Recentelijk hebben onze noordelijke provincies zich getransformeerd tot een druilerige filmset, met regen die gestaag neerdaalde alsof het nooit zou stoppen. Maar laat je niet voor de gek houden, het zonnetje is al onderweg om deze waterige scène op te klaren.

De dag begon met een grijze sluier over het noordwesten, waar de regen het toneel bepaalde. De inwoners van Limburg hadden meer geluk; zij werden getrakteerd op een gastoptreden van de zon. Maar het script verandert snel en tegen de middag trekt de regen zich terug naar het zuidoosten, terwijl de rest van het land zich klaarmaakt voor een zonnige middag. Met temperaturen die klimmen naar een comfortabele 24 graden, zou je haast denken dat de zomer zich niet laat regisseren.

De avond biedt een gemengde zak van regenachtige momenten in het zuidoosten en heldere sterrenklare luchten in het noordwesten. De nacht daarentegen brengt buien over het zuidoosten, terwijl het in andere delen van het land droog blijft, met temperaturen die dalen naar een frisse 13 graden onder de open hemel.

De volgende dag begint met een vleugje mist, die snel verdwijnt als de zon opkomt. Al snel klaart het op in het hele land en we krijgen een prachtig staaltje zomers weer voorgeschoteld met veel zonneschijn en een paar decoratieve wolkjes. Met weinig wind wordt het een heerlijke 25 graden in het zuiden – perfect weer voor een dagje uit.

Zondag start mogelijk nog met wat regendruppels, maar al snel maakt bewolking plaats voor zonnige intervallen. De dag eindigt op een comfortabele 24 graden. En alsof het scenario voor de volgende week al is uitgelekt, belooft het een reeks van prachtige zomerdagen te worden met veel zon en aangename temperaturen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gelukkig de plek waar ik woon is meestal uitgezonderd, ik maak me geen zorgen dus.