Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique en Jan Smit vliegen elkaar nog steeds in de haren als ze elkaar zien


Jan-Smit

De relatie tussen Jan Smit en zijn zus Monique is verworden tot een heus familiedrama vol bittere gevoelens en kille afstandelijkheid. De scheuren in hun eens zo hechte band werden pijnlijk zichtbaar toen Jan drie jaar geleden steenkoud reageerde op een vraag over Monique tijdens een interview met RTL Boulevard. Het afgelopen jaar bevestigde Monique zelf dat de broer en zus elkaars deur platlopen al lang verleden tijd is.

De kiem van het conflict ligt volgens roddelkoning Evert Santegoeds niet alleen in de privéproblemen waar Jan een paar jaar geleden doorheen ging, maar vooral in het venijnige geroddel waar Monique aan deelnam. “In die periode dat het Jan voor de wind ging, begon het geroddel. Jan ontdekte dat Monique smeuïge verhalen over hem verspreidde, over vermeende affaires en andere familiegeheimen,” onthult Evert in zijn podcast Strikt Privé.

Het was een koude douche voor Jan toen hij besefte dat zijn eigen zus achter zijn rug om kwaadspreekt. Evert legt uit: “De situatie escaleerde toen Jan enkele van Monique’s appjes onder ogen kreeg. Daarin stonden dingen die je niet van je eigen familie zou verwachten. Dat heeft hun relatie diepgaand en mogelijk onherstelbaar beschadigd.”

Volgens insiders heeft Monique geprofiteerd van Jans succes zonder ooit haar waardering te tonen. “Het ging van kwaad tot erger. Monique leek eerder te genieten van de schijnwerpers en de voordelen die de familieband haar bracht, zonder enige blijk van dankbaarheid naar haar broer,” vertelt Evert. “Het conflict tussen hen heeft diepe wortels en met de jaren alleen maar meer bitterheid opgeleverd.”

Het lijkt er sterk op dat de broer-zus relatie tussen Jan en Monique Smit voorgoed verstoord is, een trieste ontwikkeling die het hart van de Volendamse gemeenschap raakt. Zal er ooit ruimte zijn voor verzoening, of is de kloof te diep geworden? Het Volendamse drama blijft de gemoederen bezighouden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dit is hun prive verhouding, waarom moet hele Nederland dit weten?

Doel je nu op dit artikel ? of op het misselijke geroddel van Monique ?

Dit en vergelijkbare artikels.