Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Is dit de nieuwe vriendin van Jort Kelder?


jort

De terugkeer van paparazzo Edwin Smulders van vakantie heeft de Nederlandse beroemdheden weer flink op hun hoede gebracht. Niemand minder dan Jort Kelder werd afgelopen weekend betrapt tijdens een intiem boottochtje op de Amsterdamse grachten, in gezelschap van een vrouw die door Story wordt omschreven als een ‘mysterieuze schoonheid’.

Zo kort voor de deadline bleef de identiteit van deze dame een raadsel, maar zoals vaak kwam Shownieuws met de onthulling: de vrouw is geen gewone passant, maar een gerenommeerd kinderhartchirurg en een goede vriendin van Jort. In een reactie aan de pers liet Jort weten dat hun band puur platonisch is.

Toch zet hoofdredacteur Guido den Aantrekker vraagtekens bij deze uitspraak. In de uitzending van Shownieuws herinnerde hij het publiek aan een soortgelijke situatie vorig jaar, toen Jort op het racecircuit van Zandvoort werd gespot met een andere ‘vriendin’. Zijn verklaring destijds? “Het zijn gewoon wat jongensspelletjes.” Een uitspraak die op meer dan één manier te interpreteren is, aldus Guido.

Guido sluit zijn relaas af met een knipoog naar Jorts verleden: “Laten we eerlijk zijn, Jort is dol op de dames en heeft een nogal uitgebreide lijst van ex-vriendinnen.” De suggestie hangt in de lucht dat er achter deze ‘gewone vriendschap’ misschien meer schuilt dan op het eerste gezicht lijkt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Waar gaat dit in godsnaam over ?
Aan de lezers vragen: “Is dit de nieuwe vriendin van J.K ? en vervolgens niets dan slap geouwehoer.
Had er dan op z’n minst een foto o.i.d. bij geplaatst.
Wel lastig want dan moet je elke 2 weken de foto vervangen 😂
En als dat om juridische redenen niet mag, plaatst dan ook dit artikel voorlopig niet.
Want nu weten we nog niks.