Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Roxy Dekker maakt doodsmak op podium Lowlands


roxy

Het had een glorieuze entree moeten zijn op Lowlands voor de jonge en dynamische Roxy Dekker, maar het noodlot sloeg toe. Tijdens haar allereerste optreden op dit prestigieuze festival ging het grondig mis. De 19-jarige zangeres, wiens hits de laatste tijd niet meer uit de top van de hitlijsten weg te denken zijn, maakte een pijnlijke val op het podium.

Het incident gebeurde tijdens een energieke uitvoering van een van haar populairste nummers. Voor de ogen van duizenden fans gleed Roxy plotseling uit en smakte tegen de vlakte. Een adembenemend moment van stilte volgde, terwijl het publiek in spanning afwachtte. Maar Roxy, immer de professional, klauterde op en zette haar show onverstoord voort.

Op sociale media stroomden de bezorgde reacties binnen. “Roxy Dekker, gaat het wel?”, vroegen fans angstig. Met een typische flair reageerde ze gevat op Instagram: “Hahahahahahahaha ja.”

Naast haar muzikale carrière, heeft Roxy ook op persoonlijk vlak grote stappen gezet. Begin deze maand trok ze in haar nieuwe benedenwoning in de populaire Amsterdamse wijk De Pijp. Voor dit stulpje tikte ze maar liefst 467.000 euro af, een bedrag dat ze via de holding van haar vader financierde. Het appartement, met een bescheiden oppervlakte van 53 vierkante meter, beschikt over een woonkamer, een slaapkamer en een luxueuze open keuken. Het pareltje van het huis is echter de tuin van 35 vierkante meter, gelegen op het zuiden, toegankelijk via openslaande deuren. Een kleine oase in de bruisende stad, waar Roxy ongetwijfeld veel inspiratie zal opdoen voor haar toekomstige hits.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties