Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Binnenkijken: Dirk Kuijt’s miljoenen villa te koop na dramatische carrièreswitch


Dirk-Kuyt

In de wereld van glitter en glamour is het nooit rustig, en dat bewijst Dirk Kuijt maar weer eens. Na een roerige periode vol hartstocht en dramatische wendingen, neemt hij nu een verrassende stap die ons allemaal de wenkbrauwen doet fronsen.

Na een tumultueuze scheiding van zijn jeugdliefde Gertrude met wie hij drie kinderen deelt liet Dirk Kuijt de oude liefdesnestjes achter zich en sprong hij vol in een nieuw avontuur. Het paar verkocht hun Noordwijkse villa, ooit het toneel van gelukkiger tijden, voor een bedrag van maar liefst 6,9 miljoen euro.

Niet lang daarna opende de voormalig topvoetballer zijn hart én portemonnee voor een nieuw liefdesproject: een cascowoning in dezelfde luxe badplaats. Hier zou hij met zijn nieuwe vlam de fundering leggen voor een toekomst vol beloftes en design. Maar liefst 1,6 miljoen euro investeerde hij in deze woning die hij naar eigen smaak kon omtoveren tot een paleis van moderne luxe.

Na anderhalf jaar zwoegen en perfectioneren, betrad Kuijt eindelijk zijn droomhuis met zijn nieuwe partner. Binnen de muren van dit architectonische wonder vinden we een oase van luxe en verfijning. De villa wordt gekenmerkt door een adembenemend afwerkingsniveau en een design dat de zintuigen prikkelt. Van verrassende zichtlijnen tot een interieur dat baadt in het licht, elk detail weerspiegelt topklasse.

De woning, die ruimte biedt aan een royale fitnessruimte, een aparte tv-kamer en zelfs een sauna, straalt een Ibiziaanse sfeer uit met zijn marmeren elementen en visgraatvloeren. De robuuste trap, het hart van het huis, voegt een element van stoere elegantie toe.

Buiten is het niet minder indrukwekkend. Het zwembad en de jacuzzi nodigen uit tot eindeloze zomerse dagen, terwijl het ruime terras met een ingebouwde barbecue de perfecte setting biedt voor luxueuze tuinfeesten. De tuin is een klein stukje Spaanse gezelligheid in Noordwijk. De villa kan van jou zijn voor het bescheiden bedrag van 3,15 miljoen euro.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De villa kan van jouw zijn…….. ????
Jouw met een W ?

Jezusmina.
Hier trekken toch je tenen krom van ?

@moderator van deze site:
Dank voor uw correctie

😂😂😂😂😂