Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gaat weer helemaal mis met vrouwenverslinder Douwe Bob


Douwe-Bob

Douwe Bob laat weer van zich horen en hoe. De zanger met 5 kinderen bij drie verschillende vrouwen die ook nog tegelijk zwanger waren van hem veroorzaakt een flinke ophef op Instagram met een foto waarop hij niets verhullend poseert in een uitzonderlijk strakke zwembroek. Onder de zonnige foto plaatst hij een speelse tekst: “Pool cleaning done, whats next?”. Dit leidde tot een storm van reacties onder zijn volgers. Velen prezen zijn keuze voor de minimale bedekking: “Geweldig die zwembroek”, jubelen de fans. Anderen echter, waren minder te spreken over zijn strandoutfit: “Die zwembroek kan echt niet”, merkt een volger op.

Naast het delen van zwoele zwembadfoto’s, laat Douwe Bob ook zijn hartverwarmende kant zien. Afgelopen weekend verraste hij zijn volgers met een video waarin hij een oudere dame in Parijs verblijdt met een vers broodje van de bakker. Douwe Bob verbleef voor werk bijna drie weken in wat hij beschrijft als ‘een van de mooiste steden ter wereld’, maar hij benadrukt ook de schrijnende kanten van de Franse hoofdstad. “Er is ontzettend veel armoede. Mensen gaan gewoon dood op straat. Ik zou niet verbaasd zijn als ik al een lijk op straat heb gezien. Er zijn veel mensen die honger lijden, vooral veel ouderen”, deelt hij ernstig met zijn fans.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hm, wat is precies misgegaan? 🧐
Waar leven die mensen dat opmerkingen doen over de zwembroek?

Als je al met een camera in de aanslag een broodje uitdeelt twijfel ik persoonlijke aan die nobele doelen .Het is meer de KIJK MIJ EENS …..

Idd alles voor zijn imago. Net als bij shownieuws waar hij zich zo aso tegeb gedroeg. Zg omdat ie zo graag bij zijn fans is & ineens was het om een jongetje met syndroom van down.
Zielige leugenaar om te scoren over andere mensen hun rug.
Bah bah!😝

Niets aan toe te voegen. 100% eens.

Walgelijk ventje!!!!🤢😬🤮

Waarom krijgt dit zielige mannetje nog aandacht??

Die junkie is gestoord!🤪😬🙄

🤮🤮🤮