Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Johnny de Mol onder druk: Angst en stress door Ali B’s rechtszaak


Johnny-deMol

De roerige periode in het leven van Johnny de Mol lijkt nog steeds na te dreunen. Zijn voormalige relatie met Shima Kaes, beladen met beschuldigingen van mishandeling en poging tot doodslag, blijft een schaduw werpen over zijn bestaan, ondanks de juridische ontknoping waarin geen veroordeling volgde.

In een openhartig gesprek met De Telegraaf deelt Johnny hoe de nasleep van deze beschuldigingen zijn dagelijks leven beïnvloedt. “Telkens als de rechtszaak van Ali B in de media komt, voel ik de oude stress weer opkomen,” bekent Johnny. De resonantie van dergelijke aanklachten, ongeacht de uitkomst, blijft voelbaar.

Johnny reflecteert op de bredere impact van dergelijke aanklachten. “Het zet je aan het denken over de gevolgen voor hen die onterecht zijn beschuldigd. Wanneer worden zij gerehabiliteerd? Wanneer is het tijd voor vergeving?” vraagt hij zich af.

Ook binnen zijn familiekring heeft het thema van publieke aanklachten diepe sporen nagelaten, zoals bij Jeroen Rietbergen, partner van zijn tante Linda de Mol. Ook bij het nieuws dat Jeroen niet vervolgd zou worden, was er geen sprake van opluchting of feest. “Het is allemaal te verscheurend geweest, zowel voor de beschuldigde als de aanklager,” stelt Johnny.

De kwestie heeft Johnny voorzichtiger gemaakt in het leven. “De tijden zijn veranderd. Je kunt niet meer zomaar zeggen wat je denkt zonder ernstige consequenties. Het is een lastig parket, en eerlijk gezegd, het is een zwaarte die ik liever vermijd,” concludeert hij somber.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Aanstellen en aandacht vragen is ook een vak en daar is de familie de Mol goed in.

Zijn zwager is toch ook zo viezerik aka vieze jeroentje ( en niet van de grapjes)
Heeft Linda al een SOA test gedaan?