Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Rutger Castricum wil samen met zijn zoon samen drugs kopen en gebruiken


rutger

In een opzienbarende uitzending van “De Oranjezomer” heeft Rutger Castricum onverhuld gesproken over zijn verleden met drugsgebruik, iets wat zelfs de gastvrouw Hélène Hendriks deed verbazen. De eens zo wilde Rutger lijkt tegenwoordig een voorbeeldige huisvader te zijn, maar dat was niet altijd zo.

Tijdens het programma, waarin drugsgebruik ter sprake kwam bekende Rutger zonder blikken of blozen dat hij ervaring heeft met xtc, cannabis en cocaïne. “Ja, dat weet mijn moeder ook”, lachte hij toen Hélène naar zijn familie vroeg. En alsof dat nog niet pikant genoeg was, voegde hij eraan toe dat zelfs zijn 13-jarige zoon in het publiek zat. “Hij vraagt nu ook, ‘Pap, heb jij dat wel eens gedaan? Doe jij dat vaak?’” onthulde Rutger.

Hoewel zijn dagen van excessief gebruik achter hem liggen, dankt Rutger dit aan zijn vriendengroep die geen drugs gebruikt. Dit legt hij uit heeft een enorme invloed gehad op zijn eigen levensstijl. Met een vooruitziende blik praat hij over de toekomst van zijn eigen kinderen en festivals, waarbij hij het belang van open communicatie benadrukt. “Het is belangrijk niet te zeggen dat het absoluut niet mag, maar juist de weg te zoeken waarbij het veilig is,” adviseert hij. Hij stelt zelfs voor om drugs samen met zijn zoon te kopen en te testen, mocht het ooit zover komen. “Ik zou er niet al te moeilijk over doen. Het lijkt me ook best geinig om dat samen met mijn zoon te doen.”

Zijn nuchtere kijk op het omgaan met drugs in de opvoeding zorgt voor gemengde reacties. Sommige kijkers prijzen zijn openheid en moderne benadering, terwijl anderen geschokt zijn door zijn luchtige omgang met het onderwerp. Hoe dan ook, Rutger blijft een figuur die niet bang is om controversieel te zijn en deze laatste onthullingen hebben zeker voor opschudding gezorgd.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties