Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Wilfred Genee chanteert Jort Kelder al twee jaar lang


Wilfred-Genee

In de Nederlandse entertainmentwereld gonst het van de geruchten sinds Wilfred Genee, bekend van Vandaag Inside onlangs een aandeel van 5% heeft genomen in Showbird, een platform waar je tegen een transparante prijs artiesten of sprekers kunt boeken. Genee, niet vies van een beetje ambitie, heeft grootse plannen met het platform. “We zijn bezig vestigingen in Engeland en Frankrijk op te starten,” onthulde hij trots in een interview met Quote.

Niet iedereen is echter even enthousiast over Genee’s nieuwe zakelijke avontuur. Jort Kelder, een collega uit de mediawereld, heeft duidelijk zijn reserves. “Showbird zit met allerlei chantageachtige trucs (‘We krijgen steeds aanvragen voor je binnen, maar helaas…’) al twee jaar te dwingen dat ik met ze mee moet doen,” deelde Jort fel in hetzelfde magazine. Volgens Kelder, voelt het platform als een “beetje vulgaire vleeshandel,” en daarom weigert hij deel te nemen.

Deze afwijzing komt niet zonder consequenties. De relatie tussen de mediapersoonlijkheden wordt op de proef gesteld, terwijl Genee probeert Showbird te positioneren als een belangrijke speler op de markt. Kelder bekritiseert het model van Showbird verder: “Het probleem met hun formule is ook dat ze ‘gegarandeerd de goedkoopste’ willen zijn. Maar ik ben geen weekaanbieding en ieder optreden is anders, maatwerk.”

Deze situatie leidt tot spanningen die mogelijk zelfs invloed kunnen hebben op de toekomstige televisieoptredens van Kelder bij Vandaag Inside. Genee, die bekend staat om zijn openhartige en soms controversiële stijl, lijkt echter onverstoorbaar door te gaan met zijn zakelijke ondernemingen.

“Hoewel de presentator zegt het bedrijf nooit op een onnatuurlijk moment te noemen, komt het in de uitzending van VI dusdanig vaak ter sprake dat het onder de redacteuren een grap is geworden,” meldt Quote.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties