Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Woede bij Robert Jan uit ‘B&B Vol Liefde’ door geruchten: ‘Hoe durven ze, dit is niet oké’


b&b

In het schijnwerpers van de realityhit ‘B&B Vol Liefde’ heeft Robert Jan, de Schotse B&B-eigenaar, te kampen met onwelkome roddels. Onlangs circuleerde in ‘RTL Boulevard’ het gerucht dat Robert Jan een vermogen van maar liefst 4,1 miljoen euro zou bezitten, dankzij zijn rijke familieachtergrond. Deze bewering heeft de goedlachse gastheer niet alleen verrast maar ook diep geraakt.

“Dit is niet oké!” uit Robert Jan zijn frustratie in een openhartig interview met het weekblad Story. “Zulke onzin die verspreid wordt… Ik heb kinderen, hè? Die hebben hier last van,” legt hij geëmotioneerd uit.

De werkelijkheid van Robert Jans financiën is een verhaal van hard werken en doorzettingsvermogen. “Ik moest hard werken om de rekeningen te kunnen betalen tijdens mijn studie economie,” vertelt hij. Zijn banen varieerden van barwerk tot schoonmaken bij een grafisch bedrijf en zelfs vrachtwagenchauffeur. In 1998 startte hij zijn eigen bedrijf, dat uiteindelijk de financiering voor zijn Schotse bed-and-breakfast mogelijk maakte.

Op persoonlijk vlak heeft Robert Jan ook de nodige uitdagingen gekend. “Ik heb twee kinderen bij mijn eerste ex en een zoontje van elf bij de tweede,” deelt hij mee. Zijn deelname aan ‘B&B Vol Liefde’ was een poging om weer de liefde te vinden. Hoewel velen dachten dat hij en Els een paar zouden worden, eindigde hun verhaal onverwachts toen hij haar naar huis stuurde.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties