Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

B&B Vol Liefde Drama: Malgosia onthult waarom de nacht met Albert tegen haar zin was


MalgosiaAlbert

In de schilderachtige setting van het populaire televisieprogramma ‘B&B Vol Liefde’ heeft zich achter de schermen een minder rooskleurige relatie ontvouwd tussen Malgosia en Albert. Malgosia spreekt zich uit na haar vertrek uit het programma en haar woorden laten weinig aan de verbeelding over.

Ondanks de schijnbaar zonnige dagen, beschrijft Malgosia de realiteit van haar relatie met Albert allesbehalve warm. “Dit was op zijn initiatief,” onthult ze in een gesprek met weekblad Party, refererend aan een nacht die ze samen doorbrachten. Verre van een romantisch gebaar, voegt ze toe: “Ik jaag namelijk zelf nooit op mannen. Ik vond hem niet leuk.”

Malgosia’s woorden werpen een schaduw over het beeld van Albert. Ze onthult verder dat haar besluit om het programma vroegtijdig te verlaten werd beïnvloed door Alberts gedrag. “Dat was voor mij al reden genoeg om eerder te willen vertrekken,” verklaart ze, wijzend op zijn stemmingswisselingen die de sfeer omhulden met spanning.

Het drama verdiept zich als Malgosia ingaat op de beschuldigingen die haar vanuit de pers bereiken. Ondanks geruchten over een crimineel verleden en financiële problemen, verdedigt ze zich krachtig. “Ze maakte deel uit van een criminele organisatie die kilo’s cocaïne importeerde,” werd onlangs beweerd, iets wat zij beaamt als een donkere periode uit haar verleden: “Het is al jaren geleden, maar het blijft wel voor altijd aan mij plakken.”

Verder weerlegt Malgosia de recente speculaties over haar financiële situatie als ongegrond. “Ik vind het vervelend dat er nu ineens wordt beweerd dat ik een forse schuld zou hebben. Dat is echt complete onzin,” stelt ze, vastbesloten om haar naam te zuiveren.

Terwijl Malgosia zich opmaakt voor de reünie van ‘B&B Vol Liefde’, laat ze weten: “Natuurlijk ga ik daar naartoe. Ik ben een vrij mens en als ik er geen zin in zou hebben, was het een ander verhaal. Maar daar is geen sprake van.”

Met haar onthullingen schudt Malgosia niet alleen de perceptie van haar televisiepersona, maar ook de rust binnen het programma, terwijl de kijkers zich afvragen wat de ware verhalen zijn achter de gefilmde romantiek.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dus het was tegen haar zin, maar ze deed het toch maar. Ze heeft heel vaak op camera gezegd dat ze het een hele leuke man vond. Letterlijk alles deed ze eraan om zich bij die man in de kijker te spelen. Hardlopen samen, ze sprong er nog net niet bovenop onder die boom. Die Albert zal ook wel niet helemaal 100% zijn. Als je die man niet leuk vind dan gedraag je je niet zo, tenzij het om de centjes gaat.

Begin er eens mee geen aandacht aan deze vrouw te besteden.Ze wil gewoon aandacht en blijft dit op allerlei manieren proberen te krijgen.

Programma nooit gezien en zo te lezen niks gemist.