Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Vakantie op Zakynthos: Hebben André en Monique de duurste kamer geboekt?


Monique-Andre

André Hazes en Monique Westenberg laten hun fans meegenieten van een zonovergoten vakantie op Zakynthos en ze hebben zeker niet bezuinigd op luxe. De twee genieten op het idyllische Griekse eiland, bekend om zijn kristalheldere wateren en adembenemende stranden. Via Instagram gaven ze een sneak peek van het extravagante 5-sterrenhotel Contessina waar ze verblijven, gelegen in het bruisende Tsilivi.

Het resort slechts een steenworp afstand van het strand en net buiten het centrum, belooft een ultieme vakantie-ervaring. Details over hun specifieke kamer zijn schaars, maar het hotel staat bekend om enkele kamers met privézwembaden.

Deze vakantie komt na een reeks van drukke werkmaanden en publieke optredens voor André, waardoor deze uitstap een welkome onderbreking is. Het paar heeft ervoor gekozen om hun vakantielocatie initieel geheim te houden, maar nieuwsgierige volgers speculeren graag over de details van hun luxeverblijf. Of ze nu ondergedompeld zijn in de luxe van een privézwembad of niet, één ding is zeker: André en Monique weten hoe ze in stijl moeten ontspannen.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Je gelooft toch niet dat een onvervalste golddigger en een knulletje dat zij Moeder publiekelijk een ho*r noemt, enig begrip van stijl hebben?! En elke dag op Instagram foto’s/filmpjes plaatsen, is bepaald geen geheimhouding.

Dat de lovebirds maar fijn mogen genieten van en met elkaar.
Ze hebben er allebei hard voor gewerkt.
Niet vergeten de zonnebrand te smeren.

En, moeten ze dat niet zelf weten? Lekker belangrijk.

Het zal mij een zorg zijn zolang ze het mij niet vragen te betalen.