Het laatste showbizz nieuws

Maxima, Shownieuws

Koningin Máxima Verbreekt Banden met Daniëlle Oerlemans door heftige ruzie


maxima

In de schijnwerpers van de Nederlandse royalty en hun entourage heerst een stevige storm van intriges. Koningin Máxima, bekend om haar discrete privéleven, blijkt nauwe banden te onderhouden met interieurontwerpster Mariska Dietz, getrouwd met een langdurige vriend van koning Willem-Alexander, Theo Dietz, de man achter de distributie van O’Neill in Nederland. Deze vriendschap strekt zich uit tot exotische oorden zoals Griekenland, waar de dames gezamenlijk tijd doorbrengen.

De connecties lopen echter dieper dan het oog reikt. Mariska Dietz heeft niet alleen de koningin onder haar vriendenkring, maar was ook een mentor voor Daniëlle Oerlemans, echtgenote van mediamagnaat Reinout Oerlemans. Daniëlle, die zich voordoet als een vernuftig interieurontwerpster, heeft eigenlijk haar villa in Los Angeles — gekocht voor een slordige 22 miljoen dollar en verkocht voor een astronomische 70 miljoen — opgeknapt met inzichten die ze van Mariska ontving volgens weekblad Weekend.

Het verhaal krijgt een bittere nasmaak als blijkt dat Daniëlle miljoenen verdiende aan de verkoop, terwijl Mariska dit enkel deed uit vriendschap. Volgens ingewijden, geciteerd door het blad Weekend, heeft deze situatie tot ‘bloedbonje’ geleid binnen deze ooit zo hechte vriendengroep, waar de vrouwen elkaar voorheen als zussen zagen.

Deze ruzie werpt ook schaduwen op de relatie tussen het koningspaar en de Oerlemansjes. Koning Willem-Alexander, die Reinout Oerlemans een eervolle titel als honorair consul in Los Angeles schonk, vindt zichzelf mogelijk terug in een ongemakkelijke situatie door de spanningen tussen zijn vrouw en hun vrienden. Het feit dat koningin Máxima gestopt is met het liken van Daniëlles posts op Instagram, iets wat ze voorheen regelmatig deed dit spreekt boekdelen over de bekoelde relaties.

De vraag rijst of honorair consul Reinout Oerlemans in staat is te bemiddelen tussen de voormalige hartsvriendinnen en de gemoederen te bedaren. De koninklijke corridors echoën met de stille hoop op een verzoening.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties