Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Simon Keizer laat gezin in de steek en slaat op de vlucht naar Costa Rica


simon-keizer

Simon Keizer bekend van het voormalige duo Nick & Simon heeft na hun muzikale breuk een drastische wending aan zijn leven gegeven door in zijn eentje naar Costa Rica te vertrekken voor een intensieve zoektocht naar innerlijke rust en zelfontdekking. Dit onthult hij in een openhartig interview met het Nederlands Dagblad.

De zanger legt uit dat hij na het einde van zijn samenwerking met Nick een lijst van persoonlijke doelen had opgesteld die hij wilde verkennen. “Ik had een hele lijst met dingen die ik wilde doen, maar eerst moest ik wat zaken rechtzetten in mijn persoonlijke leven,” vertelt Simon. Hij besloot dat hij zich eerst volledig op zichzelf moest focussen, weg van alle dagelijkse routines en verplichtingen, inclusief tijd met zijn gezin.

Simon koos voor een volledige digitale detox en persoonlijke retraite in het exotische Costa Rica, waar hij zich onderdompelde in meditatie en zelfreflectie. Deze periode zonder enige vorm van communicatie met de buitenwereld, zelfs niet met zijn vrouw Annemarie en hun kinderen, was bedoeld om hem te helpen zijn ware zelf te hervinden en emotioneel in balans te komen.

“De retraite was een tijd van grote persoonlijke groei. Ik heb geleerd mijn emoties beter toe te laten en sta nu elke ochtend om half zes op om te lezen of te mediteren,” onthult hij. Deze nieuwe routine heeft hem een gevoel van verlichting en vernieuwde energie gegeven, iets wat hij als cruciaal beschouwt in zijn nieuwe levensfase.

Ondanks zijn nieuwe discipline staat hij zichzelf toe flexibel te zijn. “Ik geef mezelf twee jokers per week. Als ik een keer een late avond heb, ben ik de volgende ochtend niet te streng voor mezelf,” lacht hij. Dit evenwicht tussen discipline en levensplezier helpt Simon om consistent te blijven zonder overweldigd te raken door zijn eigen regels.

Het lijkt er meer op dat Simon vluchten voor alle verhalen die er de ronde deden over hoe hij zijn vrouw bedrog. Tot de dag van vandaag geloofd Annemarie nog steeds niet dat het waar is.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die knul is compleet de weg kwijt en zijn muziek is ook niets meer.

Hij zal zijn gezin en vrouw wel zat zijn & gaan bedenken wat te doen, dat kindvrouwtje die zo geobsedeerd is door de kids en niet eens een weekend met haar man weg wil zonder kids.
De passie thuis zal wel al jaren weg zijn dat hij al lange tijd vreemdgaat bij de vleet.

Precies die lapzwans is een vreemdganger & is het thuis al heel lang zat.
Laf inderdaad dat ie niet eerlijk is & echt weggaat.