Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Hoe Lang Moet Mark Gillis Nog in het Ziekenhuis Blijven? Peter Gillis geeft update


mark

Het waren weken vol spanning en onzekerheid voor Peter Gillis, de realityster die iedereen aan de buis gekluisterd houdt met zijn wel en wee. Zijn zoon Mark heeft een hels gevecht gevoerd tegen een zware longontsteking en lag zelfs zeventien dagen in coma op de intensive care. Het nieuws brak vele harten, maar recent gaf Peter een hoopvolle update die een glimlach bracht op de gezichten van de bezorgde fans.

In een recent interview met weekblad Story, opende Peter zijn hart over de strijd van zijn zoon. “De toestand van Mark verbetert langzaam maar zeker,” vertelt een merkbaar opgeluchte Peter. “Hij is uit de coma en gelukkig weer aanspreekbaar. We kunnen weer gesprekken voeren, iets wat we enorm hebben gemist.”

Hoewel Mark nu van de intensive care af is en op een reguliere afdeling ligt, is zijn herstel nog lang niet voltooid. “De doktoren hebben aangegeven dat hij nog drie tot vier weken in het ziekenhuis zal moeten blijven,” deelt Peter mee. Het revalidatieproces is intensief, waarbij Mark zowel fysiek als mentaal weer op kracht moet komen. “Hij volgt een streng regime van therapieën om alles weer opnieuw te leren, inclusief hoe hij zijn geheugen kan herstellen. Het is een langzaam proces dat veel geduld vereist.”

De impact van Marks situatie weegt zwaar, maar brengt ook een sprankje hoop. “Nu het langzaam beter gaat met Mark, voel ik ook wat verlichting,” geeft Peter toe. “Het is een zware tijd geweest, voor hem en voor iedereen om hem heen.”

De steun van fans en vrienden is overweldigend en Peter is iedereen die heeft meegeleefd erg dankbaar. “De beterschapswensen en steunbetuigingen zijn hartverwarmend en hebben ons door de donkerste dagen geholpen,” zegt hij dankbaar.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Aandacht!!!! Daar zijn we weer, man hou je ongein in je familie en laat ons erbuiten, niet onze zorg.

Tja als je erbuiten wilt blijven beter niet dit soort sites bezoeken.Zo simpel is het ook nog natuurlijk.

Stelletje krapuul .

Hij is waarschijnlijk zelf weer terug van vakantie, want de scholen zijn weer begonnen, dus daar is hij weer.

Ik hoorde van de week wel dat hij inderdaad met Wendy en de kinderen op vakantie was. En maar zielig doen over Mark bah bah.Als een van je kinderen zo ziek is ga je niet op vakantie, tenminste dat is mijn mening. Ik krijg steeds meer het idee dat alles maar dan ook alles echt alles met liegen en bedriegen aan elkaar hangt daar.
En de mensen maar wachten en wachten op hun geld . Diep treurig 🤬 Bijna 15 september en dan staan er een boel op straat , geen geld , geen onderdak niks meer!!!

Ze komen vrijdagmiddag met een persmoment bij Elkerliek ziekenhuis in Helmond.
Zouden ze juichende fans verwachten?

Een persmoment voor de familie Gillis, die schamen zich echt nergens voor .Hoe brutaal en lomp kun je zij .

Ik vraag me af of John de Mol daar iets mee te maken heeft ( nieuwe opnames voor massa is kassa) ?