Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Stoute filmpje B&B Vol Liefde Malgosia uitgelekt


bb-vol-liefde-malgosia

Malgosia, de flamboyante ster van dit seizoen van ‘B&B Vol Liefde’, trekt niet alleen aandacht met haar kleurrijke verleden achter de tralies in Nederlandse gevangenissen. Haar Instagram-profiel is een waar spektakel van verleidelijkheid, dat bulkt van de foto’s en video’s die weinig aan de verbeelding overlaten.

Als een open boek heeft Malgosia haar social media kanalen vrij toegankelijk gehouden, in tegenstelling tot vele andere deelnemers die hun accounts juist afschermen. Op haar Instagram zijn talloze beelden te vinden die getuigen van haar pikante neigingen: van foto’s in nietsverhullend ondergoed tot video’s waarin haar rondingen de hoofdrol spelen. Het is duidelijk dat Malgosia, die al in drie verschillende penitentiaire inrichtingen heeft gezeten, meer lagen heeft dan wat in eerste instantie lijkt.

Haar profiel leest als een gedurfde catalogus van verleiding en uitdaging. Malgosia’s volgers worden getrakteerd op alles van badkamerselfies tot strandkiekjes, waarbij ze niet schroomt haar fysieke charmes in de strijd te gooien. Haar controversiële maar onmiskenbaar intrigerende aanwezigheid op sociale media roept zowel bewondering als verbazing op.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Een kokette dame hoor ,droog er gerust af mocht ze me vragen.