Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Grote problemen voor Prinses Alexia, ze gaat hieraan kapot


alexia

In de schijnwerpers: prinses Alexia’s studiekeuze zorgt voor opschudding. De middelste dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima heeft gekozen voor een studie in Londen, ver van het Nederlandse feestgedruis en de alomtegenwoordige camera’s. Dit nieuws heeft ook de internationale paparazzi op scherp gezet.

Volgens insiders van het roddelblad Party is de kans klein dat Alexia ongestoord van haar studententijd zal kunnen genieten in het buitenland. “Londen is een broeinest van paparazzi, en een prinses met een reputatie als partyprinses zal zeker de aandacht trekken,” meldt een bron.

Party legt uit dat de Britse pers mogelijk nog meedogenlozer is dan de Nederlandse. “Zodra ze ontdekken dat onze Alexia, bekend om haar sprankelende persoonlijkheid, in hun stad verblijft, zullen de flitslichten niet lang op zich laten wachten.”

Recentelijk werd Alexia al gespot door Britse media terwijl ze nonchalant kauwgom kauwde, iets wat al snel door de tabloids werd opgepikt. “Zulke kleine rebelsigheden zijn voer voor de sensatiepers,” voegt de insider toe.

De interesse van de pers kan nog verder worden aangewakkerd door het feit dat koning Willem-Alexander, een fervent piloot, gemakkelijk in zijn eigen regeringsvliegtuig naar Londen zou kunnen vliegen. “De gedachte dat de koning zelf naar Londen vliegt om zijn dochter te bezoeken, zou wel eens tot sensationele koppen kunnen leiden,” speculeert Party.

Het lijkt erop dat prinses Alexia, ondanks haar voorkeur voor een rustiger studentenleven, nog steeds het middelpunt zal zijn van media-aandacht en koninklijke geruchten. “Wordt ongetwijfeld vervolgd,” sluit Party af, suggererend dat de escapades van de jonge prinses in Londen nog veel stof tot schrijven zullen geven.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

En waar gaat ze dan aan kapot ?
Ze zoekt de shit toch zelf op?
Waarschijnlijk heeft ze ook nooit meegekregen wat er met Diana gebeurd is.
Die Engelse pers is echt schaamteloos en heeft schijt aan het Nederlandse fotoprotocol.
Die schoften stonden Diana zelfs te fotograferen terwijl ze in de auto lag te sterven.

Dat was in Parijs lieve schat

Ongeluk gebeurde in Parijs ja,
Maar het waren de Engelse tabbloids die de foto’s van een stervende Diana publiceerden. Dát bedoelde ik.
Bovendien ben ik nog steeds van mening dat niet de paparazzi de schuldigen waren, maar dat hier de Britse geheime dienst en hele grote rol in heeft gespeeld.

Wat mij vaak opvalt is het grote verschil tussen onze koningskinderen en die van het Belgisch koningshuis. Ze zijn allemaal van dezelfde leeftijd maar ik vind echt dat de Belgische prinsessen en prinsen met kop en schouders boven die van ons uitsteken op alle vlakken.

Laatst bewerkt op 1 maand geleden door Nellie

Zal allemaal wel mee vallen hoor.Ze wilt toch zelf daar studeren .Mag toch aannemen dat dit soort dingen in de afweging meegenomen zijn.