Het laatste showbizz nieuws

Bizar

Gruwelijk ongeluk bij de Formule 1 op Zandvoort


Max-Verstappen

Het was bedoeld als een spektakelstuk om de massa op te warmen voor de naderende Formule 1-kwalificaties op Circuit Zandvoort, maar het eindigde in een nachtmerrie. Tijdens de zo geliefde trackshow, waarbij motorrijders hun meest gewaagde stunts tentoonstellen, vond er een angstaanjagend incident plaats dat de toeschouwers deed verstijven.

De stuntshow nam een gruwelijke wending toen een van de motorrijders, die bekend stond om zijn spectaculaire luchtmanoeuvres, de controle over zijn motor verloor na een gewaagde sprong van een schans. Volgens ooggetuigen liet de waaghals tijdens zijn sprong het stuur los, een truc die normaal gesproken het publiek tot gejuich aanzet. Deze keer liep het echter vreselijk af. Toen hij het stuur weer wilde grijpen, miste hij zijn greep, wat resulteerde in een harde crash op het harde asfalt van Zandvoort.

Het circuit veranderde snel in een noodhulpzone. Terwijl de andere motorrijders met gierende remmen tot stilstand kwamen, snelden medische teams naar de plek des onheils. De stilte die volgde was oorverdovend. Medisch personeel omringde de neergestorte stuntman, en grote doeken werden opgetrokken om de coureur aan het zicht van het publiek te onttrekken, terwijl hij zorgvuldig op een brancard werd geplaatst en weggevoerd.

De toestand van de motorrijder blijft ongewis. Terwijl de Formule 1 organisatie probeert om de race-activiteiten voort te zetten, is de schok van het ongeluk voelbaar onder het publiek en de coureurs.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties