Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Rob Jetten stopt 350.000 euro in zijn zak terwijl armoede blijft groeien


Rob-Jetten

In de schaduw van de politieke arena heeft Rob Jetten, onze voormalige minister van Klimaat en Energie, privé een flinke transformatie ondergaan. Het einde van zijn lange relatie met Sjoerd van Gils markeert niet alleen een persoonlijke breuk maar leidt ook tot een financiële klapper.

Na acht jaar lief en leed te hebben gedeeld in hun gezamenlijk gekochte pand in Ubbergen, nam Rob in 2022 afscheid van zijn partner. “We zijn te veel uit elkaar gegroeid,” liet een zichtbaar geëmotioneerde Jetten weten aan de Story. Het intensieve leven van een politicus gecombineerd met Sjoerd’s frequente buitenlandse reizen legde een zware last op hun relatie.

Een insider verklapte dat de twee reeds in het voorjaar uit elkaar waren, maar Rob, altijd de heer van discretie, hield de breuk stil. Totdat de markt brulde en het tijd werd om hun liefdesnest te verzilveren. Gekocht in 2017 voor een som van €450.000, is hun voormalige woning onlangs verkocht voor een oogverblindende €910.000. Een dikke winst van maar liefst €350.000 vloeit daarmee in Jetten’s portemonnee, een kleine troost na het hartzeer.

De charmante woning, uitgestrekt over 125 vierkante meter met vier kamers, waaronder drie slaapkamers en een badkamer, plus een zolder, was een warm thuis voor het stel. Nu is het echter tijd voor een nieuw hoofdstuk.

Met een verse Argentijnse liefde aan zijn zijde, blijft de grote vraag waar Rob nu zijn anker zal uitgooien. Terwijl de geruchtenmolen over een mogelijke verhuizing naar Argentinië draait, blijft Robs hart, net als zijn politieke ambities, verankerd in Nederlandse bodem.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als het een gezamelijke aankoop was zal hij 175.000 verdient hebben en in zijn zak kunnen stoppen.Neem toch aan dat daar niemand aanstoot aan kan hebben.

Inderdaad, ik denk als je alle namen uit wilt printen van de Nederlanders die een paar ton in de zak hebben gestoken na het verkopen van hun huis, dat je printer wel een paar dagen aan het printen is.
Sommige BNers proberen zelfs miljoenen in hun zak te steken door de verkoop van het stulpje.
Die hebben nooit genoeg.

Laatst bewerkt op 24 dagen geleden door Kees Muizehuig

€910.000 – €450.000 = €460.000

€910.000/2 = €455.000 → voor elke van de twee

€455.000 – €225.000 = 230.000 → voor elke van de twee winst in de zak gestoken

Het is ongelooflijk dat volwassenen met hoge pretenties geen eenvoudige berekening kunnen maken.
Terug naar de school Benny.

Oeps ik had het niet eens nagerekend .Gaan we er ook nog vanuit dat er geen hypotheek op zat.

Dat niet alleen, maar als ze het hebben over “gekocht voor € 450.000” weten we niet wat ze ook nog aan verbouwingskosten hebben verspandeerd en wat een eventuele makelaar nog in z’n zak heeft gestoken.
Want vlak die ook niet uit.
Die kunnen er ook een houtje van

Deze valse nicht van D66 heeft zijn ziel allang verkocht.
Zag zijn ex partner vast ook.