Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Schande: Vrouw van René van der Gijp scheldt Passagiers op Vliegveld uit


gijp

In een onverwachte draai heeft Minouche van der Gijp, de echtgenote van René van der Gijp, zich ontpopt als de ongekroonde koningin van de modepolitie op Instagram. Tussen haar plotselinge verslaggeving door over de tragische gebeurtenissen in Gaza, vindt ze toch de tijd om haar volgers te ’trakteren’ op een stroom van foto’s van haar luxe vakanties. Maar recentelijk heeft ze iets gedaan wat de wenkbrauwen doet fronsen.

Vanuit de zinderende hitte van Ibiza heeft Minouche iets gedaan wat velen als smakeloos beschouwen. Ze heeft het gewaagd om mensen, die in haar ogen mode-misdrijven begaan, publiekelijk aan de schandpaal te nagelen door hun foto’s te delen op haar Instagram-stories. “We waren aan het lachen om de kledingkeuzes van de mensen op het vliegveld van Ibiza, tot we bijna in tranen uitbarstten”, aldus Minouche in haar berichtgeving.

Met een lach vertelt ze verder: “Uit de vele fashion faux-pas hebben we de twee ergste voorbeelden gekozen om te delen.” Haar posts bevatte beelden van mensen die volgens haar niet weten hoe ze zich moeten kleden voor het weer of de setting, waaronder een dame in een zeer zomerse outfit, die Minouche spottend beschreef: “Zo de bikini aan en hup, het vliegtuig in!”

De reacties op haar gedrag waren niet mals, maar Minouche blijft onverstoorbaar. “Mijn inbox explodeerde met beschuldigingen van bodyshaming, maar dat raakt me niet. Wat me wel stoort, is iemand in een sportlegging die te veel onthult. Zelfvertrouwen is prima, maar dit was te veel van het goede.”

Minouche sluit haar verdediging af met een snedige opmerking: “Geniet van je dag! Dat zal ik zeker doen,” waarmee ze de kritiek naast zich neerlegt en doorgaat met haar leven, onverschillig voor de storm van kritiek die ze heeft ontketend.

Hieronder de foto’s van de mensen die Minouche belachelijk maakte:

kleding vliegveld 2

kleding vliegveld
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dus het posten van mislukte outfits, (waar ze wel gelijk in heeft) staat tegenwoordig gelijk aan uitschelden ?
Kijk, dat je er zo bij gaat lopen op je vakantiebestemming, zal niemand wat van zeggen, maar om nu zo het vliegtuig in te gaan, moet ik haar wel gelijk geven.
Maar dat noem ik nou niet, zoals de kop suggereert, uitschelden.

Lol toch lachen we bijna allemaal om toch dat soort types, bijna karikaturen van zichzelf.🤣

Werd René er opgewonden van?