Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Enorme ramp voor Patty Brard, ze is er kapot van


patty brard

De vakantiepret op Ibiza heeft een ietwat vermoeide afsluiting gekregen voor Patty Brard en haar vrolijke viervoeters. Patty, die geen kans onbenut laat om haar volgers deelgenoot te maken van haar luxe levensstijl, stond voor een onverwachte uitdaging tijdens haar terugreis. Via haar Instagram stories deelde de flamboyante presentatrice hoe zij en haar twee hondjes te kampen kregen met een vervelende vertraging van twee uur.

Zon, zee en zand waren de hoogtepunten van Patty’s trip, maar de laatste loodjes wogen duidelijk het zwaarst. In een ontwapenende video waren haar vermoeide hondjes te zien, die ogenschijnlijk uitgeteld waren door het lange wachten op het vliegveld. Ze nestelden zich in hun reismand, terwijl op de achtergrond het nummer “Anne-Fleur Vakantie” van Roxy Dekker de sfeer probeerde te verlichten. “Wij komen er wel doorheen hoor… maar twee uur vertraging is voor die moppies net ff te veel…”, luchtte Patty haar hart.

Doorheen haar zonnige vakantie had Patty haar volgers al betoverd met een stroom aan vakantiefoto’s van idyllische stranden en culinaire genoegens, waarbij ze de heerlijke momenten met haar hondjes niet vergat te benadrukken. Nu het avontuur ten einde loopt, kijken Patty en haar hondjes uit naar de rust van hun eigen huis, weg van de chaos van vertraagde vluchten en vermoeiende wachttijden. Het Ibiza-avontuur mag dan afgelopen zijn, de herinneringen blijven doorzinderen, zowel bij Patty als haar trouwe Instagram-volgers.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hopelijk krijgt Patty een schadevergoeding .
2uur wachten in een airconditioned ruimte.

Jemig, wat een ongelofelijke aanstelster, mevrouw de diva.